Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LAMAX Dots1

Zobraziť katalóg
LAMAX Dots1
4,3 85 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 70 dB/mW
Kód:  LMA031dot Produktové číslo:  DOTS1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Dots1

LAMAX Dots1 – nenápadné slúchadlá s maximálnym výkonom

Zabudnite na káble a nechajte sa unášať špičkovým zvukom z najkompaktnejších slúchadiel v našej ponuke. Slúchadlá LAMAX Dots1 pripojíte k telefónu rýchlo a spoľahlivo bez drôtov pomocou Bluetooth 4.2. Pomocou vreckového dobíjacieho puzdra, ktoré má v sebe energiu na 30 hodín, môžete hodiť starosti o výdrž batérie za hlavu. To znamená desiatky hodín počúvania alebo telefonovania bez pripojenia k zásuvke. A miniatúrne zátky vo vašich ušiach si nikto ani nevšimne.



Minimalistické vyhotovenie slúchadiel LAMAX Dots1 skrýva veľký potenciál

Napriek minimálnym rozmerom dokážu slúchadlá LAMAX Dots1 ponúknuť vynikajúci zvuk porovnateľný so špičkou vo svojej kategórii. Čisté podanie v celom spektre nechá vyniknúť basy a bicie rovnako ako iskrivé výšky. Výhodou slúchadiel LAMAX Dots1 je integrovaný mikrofón, pomocou ktorého ľahko vybavíte svoje telefonáty.



Slúchadlá s mikrofónom LAMAX Dots1 využijete pri behu i pri práci

Nenápadnosť, odolnosť a pohodlie. To sú vlastnosti, ktoré ocení každý, kto počúva hudbu pri športe, pri práci alebo v dopravných prostriedkoch. Zvoliť si môžete aj najvhodnejšiu veľkosť nadstavcov a užívať si počúvanie s maximálnym pohodlím a bez prekážajúceho kábla. Slúchadlá s mikrofónom LAMAX Dots1 sedia dokonale pri akomkoľvek pohybe – pri cvičení aj počas behu. Pri dlhej práci oceníte decentný vzhľad a komfort – o slúchadlách Dots1 nebudete takmer vedieť ani vy, ani vaše okolie.



Slúchadlá Dots1 budú celý deň s vami

Že dochádza batéria? To ale neznamená, že sa končí zábava. Slúchadlá Dots1 sme koncipovali tak, aby vás verne sprevádzali pri dynamickom životnom štýle, od raňajok až po večernú cestu domov z tréningu. Preto so slúchadlami LAMAX Dots1 dostávate inteligentné puzdro, ktoré ich nielenže ochráni, ale tiež až päťkrát plne dobije. Pri presunoch z rokovania na rokovanie príde vhod jednoduché ovládanie slúchadiel jediným viacúčelovým tlačidlom.



Bluetooth 4.2

Kvalitné bezdrôtové spojenie pomocou technológie Bluetooth 4.2 s dosahom až na 10 metrov zaistí počúvanie v špičkovej kvalite bez výpadkov a zasekávania.


Automatické párovanie

Po vybratí z puzdra sa pravé a ľavé slúchadlo automaticky prepojí a začne vyhľadávať zdroj signálu, napr. smartfón. O niekoľko sekúnd môžete začať počúvať.


Dizajnérsky minimalizmus slúchadiel LAMAX Dots1

Slúchadlá Dots1 môžete mať neustále pri sebe vďaka ich malým rozmerom a nízkej hmotnosti. Ľahko ich môžete nosiť aj pod prilbou alebo zimnou čiapkou – záleží len na vás. Tvar slúchadiel LAMAX Dots1 sa vám plne prispôsobí.


Skvelý zvuk v celom spektre

Nezáleží na tom, aký žáner počúvate – kvalitné meniče slúchadiel zaistia dokonalý prednes vo všetkých prípadoch. Plný zvuk v celom spektre obsahuje hutné basy, zreteľné stredy aj čisté výšky.


Slúchadlá LAMAX Dots1 môžete nabíjať kedykoľvek

Inteligentné nabíjacie puzdro vám dáva slobodu od elektrických zásuviek na mnoho hodín. Slúchadlá LAMAX Dots1 jednoducho vložíte do puzdra a nabitie prebehne automaticky. Kapacita nabíjacieho puzdra slúchadiel vystačí až na 5 plných dobití.


Jediným stlačením tlačidla na slúchadlách LAMAX Dots1 ovládate všetky funkcie

Tlačidlom umiestneným na slúchadlách LAMAX Dots1 môžete pozastaviť prehrávanie, prijať telefónny hovor alebo prepnúť ďalšiu skladbu.


Telefonujte s voľnými rukami

Slúchadlá LAMAX Dots1 sú pripravené poslúžiť aj ako handsfree pre mobilný telefón. Váš hlas prenáša kvalitný vstavaný mikrofón, zatiaľ čo izolácia slúchadiel od okolitého hluku zaistí, že budete protistrane vždy dobre rozumieť.


Tri veľkosti nadstavcov s upevňovacími háčikmi

So slúchadlami Dots1 dostávate tri veľkosti nadstavcov do uší, z ktorých si môžete vybrať tie, ktoré vám budú najlepšie vyhovovať. Pri pohybovo náročných aktivitách prídu vhod špeciálne háčiky na spoľahlivé uchytenie slúchadiel k ušiam.


Obsah balenia slúchadiel LAMAX Dots1:

  • Slúchadlá LAMAX Dots1
  • Nabíjacie puzdro
  • Micro USB nabíjací kábel
  • 3 veľkosti ušných zátok
  • 3 veľkosti ušných háčikov
  • Používateľská príručka
  • Bezpečnostné informácie
  • 3 nálepky LAMAX

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
70 dB/mW Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,2 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, spárují se sluchátka i s mobilem který má jen bluetooth verze 4.2 ? Děkuji

Dobrý deň, v špecifikácií sa píše, že podporuje Bluetooth 4.2 ale v niektorých recenziách je uvedené 5.0. Pokiaľ viem správne, tak až 5.0 podporuje pripojenie viacerých zariadení. Akú verziu Bluetooth teda podporuje? Podporuje spárovanie s viacerými zariadeniami?

dobrý den, chci se zeptat jak dlouho trvá nabíjení v pouzdře. protože 3 hodiny poslechu není noc extra . děkuji

Můžu se zeptat,které sluchátka by jste mi doporučil 1)Lamax dots1 2) Niceboy hive pods 2 nebo 3) Xiaomi mi airdots

Dobrý den, když sluchátka vložím do nabíjecí stanice chvilku svítí jako že se nabíjí a potom zhasnou a když s něma trošku pohnu tak se zase rozsvítí nevíte čím to je?

Dobrý den, pokud mi normální špuntovky (drátové) v uších pořádně nedrží, dovedou jiné velikosti gumiček a takových těch "tykadel" vyhovět i mému uchu? Děkuji za odpověď

Dobry den,mate je aj v bilym provedeni nebo jen cerny.

Dobrý deň, chcela by som sa informovať či sa slúchadlá dajú pripojiť aj k notbooku? Ďakujem za odpoveď vopred :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné používat jen jedno sluchátko bez hraní i toho druhého?

Dobrý den, bohužel není napsáno jak dlouho vydrží hrát hudbu.

123...
Diskusia a poradňa k LAMAX Dots1
Príslušenstvo pre LAMAX Dots1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Dots1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Dots1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Dots1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Dots1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií