PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lanaform Waku Up Light

Zobraziť katalóg
Lanaform Waku Up Light
Svetelný budík – inšpiruje sa východom slnka, spája svetlo a zvuk pre prirodzené budenie, rozmery 17×17×6.6cm
Kód:  LANWU010 Produktové číslo:  LA190201 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lanaform Waku Up Light

Ranné vstávanie pri zvuku budíka je pre väčšinu z nás nepríjemná vec, avšak nemusí to tak byť. Svetelný budík Lanaform Wake Up Light ponúka jemné a vľúdne prebudenie pomocou prírodných zvukov. Prípadne si ho môžete nastaviť aj na svoju obľúbenú rozhlasovú stanicu. Budík môžete využiť aj ako malú stolnú lampičku na čítanie. Farebné efekty dokážu sprostredkovať simuláciu východu či západu slnka, takže vám pomôže nielen vstať s lepšou náladou, ale aj pohodlne a príjemne zaspávať. 

Kľúčové vlastnosti budíka Lanaform Wake Up Light

  • Svetelný budík vás jemne prebudí aj uspí
  • 6 možností zmeny farby a nastavenia intenzity svetla
  • Zabudované rádio
  • Funkcia Snooze a dva alarmy
  • Budík Lanaform Wake Up Light môže slúžiť aj ako lampička
  • Záložné batérie fungujú v prípade výpadku prúdu

Prirodzené budenie aj zaspávanie so svetelným budíkom

Budenie s týmto jedinečným svetelným budíkom prebieha na jednoduchom princípe. Zosilňujúce svetlo imituje vychádzajúce slnko a tieto efekty sú sprevádzané šiestimi zvukmi prírody či vašou nastavenou rozhlasovou stanicou. Ak máte problémy so zaspávaním, efekt západu slnka vám dopomôže k sladkému spánku. Budík Lanaform Wake Up Light má šesť možností zmeny zafarbenia LEDkových diód a intenzita svetla sa dá nastaviť. LCD displej je podsvietený modrým svetlom.

Rozmery:
17 × 17 × 6,6 cm

Svetelný výkon:
260 lux

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
LCD displej, Rádio, Budík Hotovo!
Záložná batéria
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
LCD displej, Rádio, Budík Hotovo!
Záložná batéria
Áno Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Očekávala jsem, že bude přístroj fungovat jako radiobudík. Ale všechny zvuky, včetně rádia, fungují v čase buzení jen 2 minuty. Je to tak, nebo dělám něco špatně?

Ať dělám co dělám, tak se se vždy rozsvítí před buzením na plné světlo a o efektu postupného rozsvícení se mi může tak zdát. A to jsem manuál četl několikrát. Ví snad někdo víc. Děkuji za odpověď Martin Burian

Diskusia a poradňa k Lanaform Waku Up Light
Príslušenstvo pre Lanaform Waku Up Light Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lanaform Wake Up Light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lanaform Waku Up Light. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lanaform Waku Up Light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lanaform Waku Up Light.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií