Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK

Zobraziť katalóg
Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK
Operačný systém - multilanguage, pre ThinkServer a System x, max. 25 užívateľov, neumožňuje vzdialený prístup
Kód:  TI950a20 Produktové číslo:  01GU595 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK Predaj skončil

Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK

Windows Server čakal na svoje vylepšenia dlhé 4 roky. Preto je verzia 2016 zásadne prepracovaná, aby splnila dnešné ale aj budúce nároky spoločností na prevádzku sieťových služieb a cloudové napojenia. Všetky novinky boli navrhnuté najmä za účelom vyššej bezpečnosti, stability a flexibilného plnenia každej požadovanej úlohy. Komplexné riešenie Windows Server 2016 vás vo svojom prostredí dovedie, kamkoľvek budete chcieť.

Výpis najdôležitejších noviniek

  • Pridané vrstvy zabezpečenia a možnosti nasadenia
  • Pri Hyper-V podporuje vnorené virtualizácie
  • Zálohovanie virtuálnych strojov pomocou snapshotov
  • Minimálne náročný Nano Server pre virtualizácie
  • Funkcia softvérového reštartu pre rýchlejší priebeh
  • Windows Containers má všetko pre aplikáciu v kontajneri
  • Internet Information Services s protokolom HTTP/2

Viac bezpečnosti

Vo svete, kde na vás čakajú najrôznejšie riziká, potrebujete viac vrstiev zabezpečenia, aby ste zabránili prieniku a odcudzeniu kriticky dôležitých dát. Spoľahnite sa na nové úrovne ochrany integrované do systému. Riešenia Credential Guard a Remote Credential Guard ochránia aj diaľkovo odosielané prihlasovacie údaje administrátora a je možné rozdeliť právomoci jednotlivých správcovských účtov, aby nikdy nehrozilo kompletné odkrytie systémových funkcií. Je však nutné počítať so všetkým, a tak sú pridané pokročilé nástroje auditu, vďaka ktorým možno identifikovať podozrivé správanie v jadre ale aj v procesoch.

Viac v jednom

Rozdeľte štruktúru služieb do virtuálnych počítačov. Tie prispejú k ochrane celku a k zaisteniu samostatnosti každej časti. Aj samotné virtuálne počítače sa však šifrujú nástrojom BitLocker. Znížte využitie zdrojov pomocou odľahčenej inštalácie systému Nano Server. Toto minimalistické prostredie vie zabezpečiť potrebné úlohy s celkom minimálnymi nárokmi na systémové prostriedky. Aktualizovaný modul Nano Server pre vytváranie bitových kópií Nano Servera teraz vie oddelenie funkcie fyzického hostiteľa a hosťovaného virtuálneho počítača. Podporuje aj rôzne verzie Windows Servera. Alebo zlepšite ochranu aplikácií založených na kontajneroch pomocou kontajnerov Hyper-V.

Rieši praktické problémy prevádzky

Vytvárajte vždy dostupné a škálovateľné riešenia za zlomok ceny. S možnosťou softvérovo definovaného úložiska zvýšite efektivitu datacentra. Prepojíte fyzickú a virtuálnu infraštruktúru softvérovými technológiami, čím znížite náklady na správu, pretože z jedného hardvéru vyťažíte maximum. Centrálne spravujte všetko, monitorujte výkon a riaďte prístup úloh k prostriedkom úložiska.

Novo členené edície

Operačný systém Windows Server 2016 sa dodáva v 3 rozdielnych edíciách, aby naplnil potreby bez naťahovania rozpočtu. Základná je edícia Essentials určená primárne pre malé spoločnosti a ich siete s maximálne 25 užívateľmi. Standard verzia Windows Server 2016 je dobrý základ pre všetky podnikové siete. Oproti nižšej verzii je v cene aj licencia na prevádzku 2 virtuálnych systémov. Vrcholová Windows Server 2016 Datacenter obstojí aj vo veľkých korporáciách a spoločnostiach, ktoré to myslia s virtualizáciou vážne. V cene sú licencie pre prevádzku neobmedzených virtuálnych strojov.

POZOR. Táto verzia neumožňuje vzdialený terminálový prístup na plochu Remote Desktop Services, predtým tiež Terminal Services.

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
25 Hotovo!
Počet PC/Mac
25 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
25 Hotovo!
Počet PC/Mac
25 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Microsoft Windows Server 2016 Essentials ROK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií