Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard

Zobraziť katalóg
Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard
3,5 2 hodnotení
Klávesnica CZ, USB, čítačka odtlačkov prstov
Česká klávesnica
Kód:  TI412h1f Produktové číslo:  0C52691 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard Predaj skončil

Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard

Klávesnica Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard je určená predovšetkým na pracovné a kancelárske účely. Klávesnica je ďalej vybavená klasickým full-size rozložením klávesov (pre lepšiu prehľadnosť sú modro podfarbené obe klávesy enter). K počítaču sa pripája cez USB konektor, dĺžka kábla je 250 cm. Klávesnica sa navyše vďaka svojej čiernej farbe perfektne hodí k počítačom ThinkCentre, ThinkStation a notebookom ThinkPad.

Navyše je táto klávesnica vybavená čítačkou odtlačkov prstov, vďaka ktorej môžete zamedziť prístup k určitým zložkám všetkým okrem vás.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
453 cm (4 530 mm) Hotovo!
Výška
22 cm (220 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske káblové klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je čtečka funkční na jakémkoliv PC? Někde jsme četl komentář, že čtečka funguje jen ve spojení s PC a notebooky firmy Lenovo.

Dobrý den, bude tato klávesnice funkční s notebookem ThinkPad se čtečkou? Jde mi o to, že když notebook cvaknu do docku, tak není čtečka přístupná. Když ho v docku otevřu, abych se přihlásil otiskem, nesmím ho už zavřít, protože při zavření usne. Funkce usínání při zavření mi jinak vyhovuje. Takže, bude funkční tato čtečka stejně jako čtečka na ThinkPadu?

Diskusia a poradňa k Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard
Príslušenstvo pre Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií