AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG SH6

Zobraziť katalóg
LG SH6
4,8 11 hodnotení
SoundBar 4.0ch, 150 W, bluetooth, WiFi, Dolby Digital/DTS, ARC, SIMPLINK, 2x HDMI, Ethernet, optický audio vstup, Portable In, DO
Kód:  JLG500b7q6 Produktové číslo:  SH6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SH6

Audio systém SoundBar LG SH6 posunie ozvučenie vašej domácnosti o niekoľko úrovní vyššie, a to nielen vysokou kvalitou zvuku, ale aj vďaka možnostiam bezdrôtového streamovanie z inteligentných zariadení. Získate čistejší a jasnejší zvuk zo svojho televízora, hernej konzoly či MP3 prehrávača. Soundbar podporuje bezdrôtovú technológiu bluetooth, ktorá zaistí voľnosť pri zapájaní subwooferovej jednotky.

Kľúčové vlastnosti

  • 150 W výkon a 4.0 kanálov dokonale naplní vašu miestnosť zvukom
  • Bezdrôtová synchronizácia zvuku s televízorom
  • Bezdrôtový prenos hudby cez Google Cast
  • Získate prístup k službám streamovania hudby, ako Spotify, Google Music a ďalším

Zvuk, ktorý si vychutnáte

Soundbar nielen skvele vyzerá, ale aj znie. Premyslená konštrukcia sa chváli atraktívnym dizajnom, ktorá ozdobí každý interiér. Čo je však hlavné, zásluhou 150 W výkonu a 4.0 kanálovej špecifikácie si vychutnáte podmanivý zvuk z filmov, televíznych relácií, hudby či hier.

Bezdrôtový streaming

LG SH6 sa pýši zabudovanou funkciou Google Cast a Spotify Connect, ktoré umožňujú prenos hudby zo smartfónov, tabletov a notebookov do reproduktorov cez obľúbené aplikácie, ako sú Spotify, Pandora alebo Google Music. Získate prístup k miliónom skladieb všetkých žánrov. Ďalšou možnosťou, ako dostať hudbu do reproduktorov z inteligentných zariadení, je bezdrôtovo cez bluetooth.

Automatické prispôsobenie zvuku

Zariadenie je vybavené pokročilými technológiami, ktoré vylepšujú celkový audio zážitok. Systém ASC (Adaptive Sound Control) v reálnom čase analyzuje hlasovú úroveň a podľa toho automaticky upravuje výšky či hĺbky. Napríklad pri sledovaní správ zníži basy a naopak pri koncerte ich zvýši. Auto Sound Engine potom automaticky vyvažuje zvuk pre všetky frekvenčné rozsahy. Výsledkom je zvuk perfektnej kvality.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mohli by ste mi doporučiť nejakých reproduktor ktorý by sa dal pripojiť cez wifi s LG SH6 a pouzivať ho ako multiroom. A bolo by dobré ak by aj mal možno pripojenia mobilu cez BT. Ďakujem za odpoved

Je možné umiestniť soudbar za seba? Nemusí to byť len LG SH6.

Dobrý den, prosím, jaký je rozdíl mezi připojením optickým kabelem a HDMI kabelem? Můžete mi napsat ty rozdíly? Děkuji

Lze bezdrátově připojit k televizi 58UH635V?

Je součástí balení i optický kabel na propojení s TV?

Dobrý den, lze streamovat hudbu z apple music (iphone) přes bluetooth? Na strankách výrobce jsou uvedena apple zarizení, ale o apple music se nezminují..

Dobrý den, je možné SB instalovat na zeď? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k LG SH6
Príslušenstvo pre LG SH6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SH6.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií