PET PET

Loap Getway 6

Zobraziť katalóg
Loap Getway 6
Stan – pre 6 osôb (2 spálne a 1 predsienka), vodný stĺpec 3000mm
Kód:  SPTsc1047 Produktové číslo:  8592946446001

Loap Getway 6

Chystáte sa vyraziť kempovať na dlhšiu dobu? Pre všetky prípady sa praktickým a spoľahlivým spoločníkom stane model stanu Getway 6 značky Loap. Jeho základ pozostáva z pevnej a odolnej durawrapovej konštrukcie, ktorá jeho vnútorný priestor delí na 2 spálne a 1 predsienku, čo zabezpečí pomerne široký odkladací priestor. Stan slúži k pohodlnému užívaniu 6 osobami.

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortný príbytok pre 6 osôb
  • Veľký vnútorný priestor
  • Vreckár medzi spálňami
  • Pre dlhšie kempovanie
  • Solídny vodný stĺpec

V suchu a teple v každej situácii

Nemusíte sa obávať ani nepriaznivého počasia, pretože vonkajší stan aj podlaha majú vysoký vodný stĺpec a sú vyrobené z vodoodolného materiálu ošetreného špeciálnou technológiou DryTech. Ten prepožičiava pevnosť v ťahu, odolnosť proti pretrhnutiu a stará sa aj o odparovanie vlhkosti. Švy stanu sú podlepené termoplastickou ochranou TSS (Tape Seam Sealing), ktorá bráni prenikaniu vlhkosti k telu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loap Getway 6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Getway 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Loap Getway 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Loap Getway 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Getway 6.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií