AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G Pro US INT

Zobraziť katalóg
Logitech G Pro US INT
4,8 12 hodnotení
Herná klávesnica , vymeniteľné tlačidlá, membránová s mechanickými spínačmi, drôtová, podsvietená, čierna, klasické (vysokoprofilové) klávesy, americká lokalizácia klávesov, spínače Logitech Romer-G, makro programovateľné klávesy, USB
Americká klávesnica
Kód:  MC054m9h1 Produktové číslo:  920-008294

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G Pro US INT

Vyvinutá pre extrémnu výkonnosť

Herná klávesnica Logitech G Pro bola vyvinutá pre extrémnu výkonnosť. Vďaka zdokonalenej mechanike a krátkej aktivačnej dráhe 1,5 mm prináša oproti bežným mechanickým spínačom zrýchlenie až o 25 %. Spínače Romer-G vynikajú nielen rýchlosťou a presnosťou, ale aj tichým stiskom a vysokou životnosťou až 70 miliónov stlačení, vďaka čomu táto klávesnica s prehľadom víťazí nad konkurenciou.


Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Logitech G PRO US

  • Mechanický spínač Romer-G
  • Dlhá životnosť kláves
  • Inovovaný systém snímania signálu stlačení kláves
  • Veľmi odolné konštrukčné vyhotovenie
  • Tenký a mobilný dizajn
  • Odpojiteľný USB kábel
  • Podsvietenie kláves Brilliant RGB
  • Programovateľné klávesy
  • Tri nastaviteľné polohy pre pohodlné písanie

Kompaktné a odolné vyhotovenie

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu tenkeyless môžete klávesnicu ľahko prenášať a navyše získate viac priestoru na hernom stole, ktorý môžete využiť pre pohodlnejšie manévrovanie s myšou. Klávesnica G Pro je v zadnej časti vystužená extra silným oceľovým pásom, ktorý jej dodáva väčšiu stabilitu. Nastavenie sklonu v troch krokoch vám navyše umožní dosiahnutie ideálnej polohy pre pohodlné hranie.


Citlivejšia ako kedykoľvek predtým

Klávesnica G Pro disponuje vylepšeným snímaním signálov stlačení kláves tzv. KSP. Ide o sled udalostí, ktoré prevádzajú aktiváciu spínača na signál USB. Vďaka optimalizácii bola dosiahnutá až o 10 ms rýchlejšia odozva ako pri konkurenčných výrobkoch. Funkcia snímania až 26 kláves naraz umožní stlačiť ľubovoľný počet kláves vrátane modifikačných (Ctrl, Alt, Shift) v akomkoľvek poradí a výsledkom bude vždy očakávaná reakcia.


Odpojiteľný USB kábel

Špeciálny opletaný micro USB konektor je možné ľahko od klávesnice odpojiť, čím je zaistená bezpečná manipulácia počas prenášania v batožine bez nebezpečenstva zlomenia spojovacieho bodu. 3-kolíkové vyhotovenie USB konektora disponuje vystuženým vedením pre jednoduché a spoľahlivé pripojenie ku klávesnici a zabráni jej nechcenému odpojeniu aj pri tej najzbesilejšej hernej akcii.


Podsvietenie Brilliant RGB

Klávesnica Logitech G Pro umožňuje nastaviť podsvietenie jednotlivých kláves paletou približne so 16,8 miliónmi farieb, a prispôsobiť tak najpoužívanejšie klávesy priamo na mieru hernému turnaju. Profily podsvietenia je možné uložiť pomocou aplikácie Logitech Gaming Software (LGS), ktorá navyše obsahuje integrované profily podsvietenia pre viac ako 300 najpopulárnejších hier.


Prispôsobiteľný herný režim

Občas sa stane, že hra je prerušená nechceným stlačením systémových kláves. Pomocou Logitech Gaming Software je možné tejto situácii zabrániť prispôsobením herného režimu deaktiváciou nepotrebných kláves. LGS tiež umožňuje naprogramovať vlastné tlačidlové makrá a uložiť ich pod funkčné klávesy F1 – F12. Vďaka tomu môžete spúšťať komplexné príkazy alebo načasované série akcií, alebo kúziel stlačením jediného tlačidla.


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Lokalizácia
Americká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice
Vymeniteľné tlačidlá Hotovo!

Typ spínača

Typ spínača
Logitech Romer-G Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
36 cm (360 mm) Hotovo!
Výška
15,3 cm (153 mm) Hotovo!
Hĺbka
3,43 cm (34,3 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
980 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné sehnat náhradní klávesy? Upadlo mi levé ctrl a Ind z Logitech supportu není nijak nápomocný. Předem díky. Petr

Dobrý deň.Mám klávesnicu Logitech k 400 plus pripojenu k tv prijímaču a nedokážem napísať @, môžete mi poradiť?Ďakujem.

Dobeý deň, prečo má táto klávesnica spínače romer g a klávesnica a klávesnica Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard US má spínače gx blue? V čom je rozdieľ? Ďakujem

Dobrý deň, prosím funguje na túto klávesnicu (Logitech g pro US) keycap puller? Ďakujem za odpoveď.

plánuje sa znížť cena alebo budeme ju musieť objednať z amazonu? ďakujem za odpoveď

Ma tato klavesnice velky pravy enter nebo ne ? Na jedne fotce je normalne veliky a na druhe je maly. Je to pro me dost dulezite.

Dobrý den, má tato klávesnice nastavitelné RGB na kazde jednotlivou klavesu s pomoci SW? Dekuji

Je enter jedno- nebo dvouřádkový? Ve specifikacích se píše dvou, ale US layout by měl mít jednořádkový enter.

Je to opravdu US layout? Na všech obrázcích je vyfocen pravděpodobně UK

Diskusia a poradňa k Logitech G Pro US INT
Príslušenstvo pre Logitech G Pro US INT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Pro US INT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G Pro US INT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G Pro US INT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G Pro US INT.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií