Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech G513 CARBON Linear

Zobraziť katalóg
Logitech G513 CARBON Linear
4,4 16 hodnotení
Herná klávesnica – drôtová s mechanickými spínačmi Logitech Romer-G, dynamické podsvietenie, makro programovateľné klávesy, zabudovaný USB hub, USB
Kód:  MC054m9h2b Produktové číslo:  920-008857 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G513 CARBON Linear

Patríte medzi náruživých hráčov počítačových hier a už nechcete strácať nad vašimi protivníkmi, kvôli vašej starej klávesnicu? Stáva sa vám, že vaša klávesnica nezaregistruje stlačenie viacerých klávesov naraz? To môže byť najmä pri hraní online hier naozaj nepríjemné. S novou hernou klávesnicou Logitech G513 CARBON Linear s odozvou 1 ms a s funkciou anti-ghosting sa to už stávať nebude. Táto špičková herná klávesnica vyrobená z hliníkovej zliatiny 5052 vás nenadchne len svojimi funkciami, ale aj pre svoj dych berúci dizajn. Spolu s pokročilými spínačmi Romer-G a použitými technológiami sa zaraďuje medzi špičku na trhu.

Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Logitech G513 CARBON Linear

  • Jemný a plynulý stisk spínačov Romer-G lineárny
  • Bleskurýchla odozva 1 ms
  • Kvalitné hliníkové vyhotovenie klávesnice Logitech
  • Funkcia anti-ghosting (bezchybné snímanie stlačenia viacerých klávesov naraz)
  • RGB podsvietenie klávesnice – LIGHTSYNC
  • Softvér pre konfiguráciu klávesnice

Špičkové spínače a zápästia ako v bavlnke

Klávesnica Logitech G513 CARBON Linear je vybavená spínačmi Romer-G, ktoré sa chvália tichším a rýchlejším stlačením ako ostatné bežné mechanické spínače. Ďalšou výhodou týchto spínačov je životnosť, ktorá je až 70 miliónov stlačení. Lineárne spínače Romer-G sú typické plynulým a jemným stlačením. Firma Logitech pri vývoji tejto klávesnice nezabudla ani na pohodlie hráča. Preto je klávesnica vybavená penovou opierku s pamäťovým efektom, ktorá zaistí pohodlie pre vaše zápästie aj pri dlhom hraní. 

Toľko možností, že nebudete vedieť, čo s nimi

Pomocou programu Logitech Gaming Software budete môcť upravovať klávesnicu ako sa vám zapáči. Budete si môcť zvoliť farbu podsvietenia jednotlivých kláves, vytvoriť animované efekty RGB a to všetko z farebného spektra 16,8 milióna farieb RGB. Technológia LIGHTSYNC dokonca ovláda podsvietenie podľa hry, ktorú práve hráte. Ako ďalšie si budete môcť pomocou softvéru naprogramovať rôzne príkazy na klávesy F1 – F12. Klávesnica Logitech G513 CARBON Linear tiež disponuje USB prípojkou a 12 vymeniteľnými krytmi pre herné klávesy.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, USB Hub, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Dynamické Hotovo!

Typ spínača

Typ spínača
Logitech Romer-G Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
44,5 cm (445 mm) Hotovo!
Výška
3,4 cm (34 mm) Hotovo!
Hĺbka
13,2 cm (132 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 020 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, již vlastním tuto klávesnici a nevím k čemu slouží otvor ve přední části klávesnice. Poradíte k čemu slouží?

Zdravím. Potřeboval bych klávesnici přesně takovou, jako je na 1. obrázku = velký enter a tlačítko \ mezi levým shiftem a Y. Layout mě nezajímá. Je prosím tato klávesnice skladem?

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, proč když do filtru nastavím klávesnici s dvouřádkovým entrem, tak mi tam vyjede minimálně deset klávesnic(včetně této), které mají na fotkách jednoznačně jednořádkový enter,

Budete mať dostupnú túto klávesnicu aj s mechanickými spínačmi GX Blue? Už som si zvykol na tieto klikajúce spínače a tie tzv. Tactile a ani lineárne mi nevyhovujú.

Hello, Is this version US or CZ ? Is US version available on the website ? Thanks.

Dobrý den, Je tato klávesnice v CZ verzi? V popisu produktu jsem nikde nenašel označení US nebo CZ. Děkuji Vam za reakci.

Dobrý den, prosím, kdy bude dostupná CZ verze?

Diskusia a poradňa k Logitech G513 CARBON Linear
Príslušenstvo pre Logitech G513 CARBON Linear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G513 CARBON Linear US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G513 CARBON Linear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G513 CARBON Linear. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G513 CARBON Linear.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií