Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G600 MMO Gaming Mouse čierna

Zobraziť katalóg
Logitech G600 MMO Gaming Mouse čierna
4,7 29 hodnotení
Herná myš laserová, herné, 8200dpi, pamäť pre uloženie profilov, nastaviteľné podsvietenie, 20 tlačidiel, koliesko, konektor USB
Kód:  MG137a7a Produktové číslo:  910-003623

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G600 MMO Gaming Mouse čierna

Herná myš Logitech G600 MMO predstavuje najľahšie prispôsobiteľný a pohotovo použiteľný nástroj pre dokonale intuitívne ovládanie masívnych multiplayerových online hier (MMO). Výbava zahŕňa tri základné tlačidlá, rolovacie koliesko s možnosťou naklápania, dvanásť tlačidiel MMO pre ovládanie palcom a tlačidlo na prepínanie DPI a profilov. Všetko je vopred nakonfigurované pre optimálne MMO hranie - nie je nevyhnutne nutné inštalovať žiadne ovládače. Bočný panel obsahuje dve oddelené sady šiestich tlačidiel, ktoré prirodzene navádzajú váš palec. Navyše obsahuje plnohodnotné RGB podsvietenie podporujúce nastavenie ľubovoľnej farby z celého spektra 16 miliónov možných kombinácií. Ľahko si nastavíte určitej farby, aby sa rôzne rozsvietili a vypínali alebo sa priebežne menili.

Ak si chcete prispôsobiť zložitejšie nastavenia, skripty a rôznorodá makrá, budete mať k dispozícii bezplatne stiahnuteľný softvérLogitech Gaming, Vďaka ktorému vyladíte svoje nastavenia až k úplnej dokonalosti. Tri pamäťové profily sú navyše uložené priamo vo vnútri myši, takže budete mať prístup, ku všetkým potrebným a dôležitým nastaveniam na ľubovoľnom počítači a bez potreby inštalácie softvéru. Priradením funkcie G-Shift tlačidlu na myši razom zdvojnásobíte počet príkazov a získate takmer neobmedzené možnosti konfigurácie aj dokonalú flexibilitu. Samozrejmosťou je tiež integrácia dedikovaného tlačidla pre prepínanie až piatich úrovní DPI na jednom profile.

Tvar myši bol optimalizovaný, aby vám poskytol dostatočnú podporu pri dlhom hernom zápolenia a minimalizoval nežiaduce únavu zápästia. Umiestnenie každého tlačidla je precízne vyladené, aby bola zaistená maximálna interaktivita a nedochádzalo k nechcenej aktivácii. Trojica hlavných tlačidiel je vybavená vysoko odolnými snímačmi, Ktoré vydržia až 20 miliónov kliknutí. Precíznosť spracovania podčiarkuje aj kvalitne opletený kábel s pútkom pre uchytenie. Nesmieme zabudnúť ani na špičkové klzné plochy, ktoré minimalizujú trenie a uľahčujú pohyb myši po podložke.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:

20 vrátane kolieska (z toho 12 palcom ovládaných pre herný žáner MMO)
Životnosť: 20 miliónov kliknutí

Senzor:
Typ: laserový
Rozlíšenie: 200 - 8200 DPI
Spracovanie obrazu: 11,25 megapixela/sekunda
Max. zrýchlenie: 30 G
Max. rýchlosť: až 4,06 m/s

Odozva:
Formát dát USB: 16 bitov na každej osi
Frekvencia rozhranie USB: až 1000 hlásení za sekundu (odozva 1 ms)
Režim spánku: deaktivovaný

Posúvanie:
Dynamický koeficient trenia: 09 µ (k)
Statický koeficient trenia: 14 µ (s)
Hmotnosť kábla: 15 g

Podporované OS:
Windows Vista, 7, 8

Prevedenie:
Rozhranie: USB
Dĺžka kábla: 2 m

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 118 x 75 x 41 mm
Hmotnosť: 133 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
133 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
133 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvažujete ještě zařazení myši do sortimentu? Logitech ji stále vyrábí a jde o velmi unikátní, vyhledávaný typ.

Zdravím vás bude ešte táto myška na predaj? alebo sa už prestala vyrábať? ďakujem

, rád by som sa informoval, či produkt Logitech G600 MMO Gaming Mouse budete mať ešte v ponuke za akciovú cenu, keďže pri poslednom výpredaji, pri ktorom bola akcia -50%, sa okamžite vypredal a teda som si ho nestihol zakúpiť, čo ma veľmi mrzí. Vďaka.

Diskusia a poradňa k Logitech G600 MMO Gaming Mouse čierna
Príslušenstvo pre Logitech G600 MMO Gaming Mouse čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G600 MMO Gaming Mouse černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G600 MMO Gaming Mouse Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G600 MMO Gaming Mouse Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G600 MMO Gaming Mouse Fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií