Alza pre firmy

Logitech G933 Artemis Spectrum

Zobraziť katalóg
Logitech G933 Artemis Spectrum
4,5 36 hodnotení
Herné slúchadlá - 2.4GHz bezdrôtové, uzavreté, zvuk Dolby 7.1 Surround Sound, programovateľné tlačidlá, nastaviteľné podsvietenie RGB, kompatibilné s PC/PS4 a Xbox One, 3.5mm jack a USB prijímač
Kód:  JL288h2 Produktové číslo:  981-000599

Logitech G933 Artemis Spectrum

V slúchadlách Artemis Spectrum si prenesiete celú zvukovú aparatúru. Plnohodnotný priestorový zvuk formátu 7.1 dá vášmu hraniu značnú výhodu. Presne s nimi lokalizujete, z ktorého smeru sa blíži nepriateľ, alebo odkiaľ prichádza streľba bez toho, aby ste ju museli sami vyskúšať. Technologicky vyspelé zvukové membrány Pro-G prinesú pohlcujúci zážitok z prostredia všetkých príbehov hier aj filmov. Náhlavnú súpravu uplatníte u hernej zostavy, na hernú konzolu (vrátane PS4 a Xbox One) aj pri nočnom sledovaní filmu na televíziu.

Oproti nižšiemu modelu (G633) sa tešte na voľnosť bezdrôtového pripojenia. Už žiadne starosti o káble. Komunikácia na frekvencii 2,4 GHz prenesie zvuk bezdrôtovo, bez oneskorenia a odoláva proti rušeniu. Batéria napája slúchadlá po dobu až 8 hodín, ale ani v prípade vybitia nie je dôvod ich odkladať. Slúchadlá ihneď prepojíte na káblové spojenie a môžete pokračovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Presná lokalizácia smeru zvuku (7.1)
  • Výkonné meniče Pro-G dodajú hutnú atmosféru
  • Programovateľné klávesy pre makrá, zvukové profily ...
  • Univerzálne použiteľné (mobilné zariadenia, konzoly, počítač ...)
  • Zmiešavanie zvuku z USB a analógového vstupu napríklad na príjem hovorov
  • Sklopný mikrofón s potlačením šumu pre zreteľnú komunikáciu
  • Štýlové, 2zónové RGB podsvietenie s 16,8 mil. farieb
  • Zhotovenie mušlí pre komfort a umývateľný materiál

Makro tlačidlá aj na headsete

Ovládanie hlasitosti alebo vypnutie mikrofónu je klasikou herných headsetov. Tento headset má však niečo navyše. Skutočnou perličkou pre hráčov a pôžitkárov kvalitného zvuku budú programovateľné tlačidlá. Nastavte si ich na makrá v hre na okamžité vykonanie klávesových kombinácií alebo ich použite na ovládanie zvukového profilu bez opustenia hry. Upravte si zvukové nastavenia a vytvorte osobné zvukové profily pre každú hru, ktorú hráte.

Dlhodobý komfort

Herné akcie trvajú aj dlhé hodiny. Prave preto používajú Artemis Spectrum nové športové sieťované materiály. Sú mäkké a priedušné, aby sa dosiahlo maximálneho pohodlia aj pri naozajstnom zápolení, kedy si nemôžete dovoliť rušivý element. Na konci zápasu budú sedieť rovnako dobre ako na začiatku. Navyše nie je problém ich udržiavať stále čisté. Sluchátkové viečka možno vyňať z náhlavnej súpravy a umyť.

Vo vašom štýle

Vďaka RGB podsvieteniu si vyberiete farbu zo 16,8 miliónov odtieňov, takže zažiari aj vašou obľúbenou farbou alebo farbou podsvietenia ostatných prvkov. Artemis Spectrum má 2 prispôsobiteľné osvetľovacie zóny: farebný prúžok a logo. Každú zónu je možné samostatne naprogramovať na iné farby či efekty, alebo je možné synchronizovať. Pomocou softvéru Logitech Gaming vyberiete optimálny charakter žiarenia alebo farby pre svoje prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám Logitech G933 Artemis Spectrum a při aktualizaci FW nastala chyba a napajecí USB adapter přestal svítit a sluchátka taktéž nereagují, je možnost mimozáruční opravy? Děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné, u vás zakoupit zvlášť USB receiver na sluchátka Logitech G933?

Zdravim, nachytal jsem se a koupil herni sluchatka s virtualnim 7.1. Tyto maji opravdovy 7.1?

je divné, že jiné eshopy umí tyto sluchátka za 2800,- kč, proč jsou na Alze o 2000 dražší ?

proč je bíla verze dražší než než černá? jste snad rasisti?

Dobry den, mam problem ze se mi sluchatka nevypnou jen se vypne zvuk(kdyz je mam pomoci wifi) takze musim usb vyndat a zase zandat aby mi zvuk naskocil. To same se mi stavalo u sluchatek ktere jsem mel predtim uplne ty same nez mi je alza reklamovala a dala tyto same se stejnym problemem.

Dobrý den. Tyto sluchátka jsou výborná, ale občas se stane, že se vysílač sám od sebe přepne do nějakého "jiného" režimu. Ve správci zařízení se míso Logitech G933 Gaming wireless headset objeví zařízení Avnera AV6301, vysílač se odpojí a zelená dioda na něm přestane blikat. Následně jej musím třeba 30x odpojit a zapojit aby se vysílač zase správně zapnul. Zkoušel jsem přeinstalovat software, zkoušel jsem Windows 7 i Windows 10, zkoušel jsem i 3 jiné počítače a také OS Linux. Problém stále přetrvává. Nesetkali jste se s tímto problémem, neznáte řešení? Děkuji

Dobrý den. V recenzích ke sluchátkům je uvedeno, že před použitím je třeba nainstalovat příslušný software. Tomu rozumím u PC, ale jak je tomu ve spojení s PS4 ?

Dobry den, proc neni explicitne receno, ze veskery software od vyrobce je pouze pro Windows a nikoliv pro Linux? V podstate jsem si koupil sluchatka 7.1, ktere neni mozne provozovat v jinem rezimu nez 2.0 a to bez subwofferu. Tyto udaje se dost spatne dohledavaji a u sluchatek k PC by me tohle vazne nenapadlo. Jaky muze byt muj nasledujici postup? Protoze jedinna varianta, ktera me ted napada je odstoupeni od smlouvy.

Dobrý deň, pred rokom som si od Vás kúpil tieto slúchadlá. Stratil som bezdrôtový USB kľúč. Je možné dodatočné kúpiť rovnaký samostatne ?

12
Diskusia a poradňa k Logitech G933 Artemis Spectrum
Príslušenstvo pre Logitech G933 Artemis Spectrum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G933 Artemis Spectrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G933 Artemis Spectrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G933 Artemis Spectrum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G933 Artemis Spectrum.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií