AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Advanced Combo CZ + SK

Zobraziť katalóg
Logitech Advanced Combo CZ + SK
4,4 28 hodnotení
Set klávesnice a myši – 2.4Ghz USB, programovateľné tlačidlá, tiché membránové spínače, vodoodolná, kapacita batérie až 12 mesiacov myš a až 36 mesiacov klávesnica
Kód:  MC049c02 Produktové číslo:  920-009086

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Advanced Combo CZ + SK

 
Logitech advanced Combo cz + sk

Jednoducho dokonalÁ ZOSTAVA

LOGITECH ADVANCED COMBO CZ + SK

funkčne i dizajnovo vyladenÁ ZOSTAVA

Ak hľadáte kvalitnú combo zostavu pre váš počítač zbystrite pozornosť, pretože Logitech vám predstavuje modernú bezdrôtovú zostavu Advanced Combo. Veľmi rýchlo si zvyknete na pohodlie, ktoré táto súprava prináša spolu s vysokou presnosťou a spoľahlivosťou. Bezdrôtová QWERTZ klávesnica aj myš komunikujú prostredníctvom jedného USB nano prijímača s dosahom až 10 metrov.

HLAVNÉ FUNKCIE

 

KVALITNÉ VYHOTOVENIE

Klasické rozvrhnutie klávesov s českou a slovenskou lokalizáciou vás ničím neprekvapí, rovnako ako dôverne známy povrch. Budete sa vďaka tomu cítiť ako doma hneď pri prvom stretnutí prstov s klávesnicou.

LOGITECH ADVANCED COMBO CZ + SK

DÔVERNE ZNÁME ROZVRHNUTIE KLÁVESOV

Vďaka optimalizácii bola zvýšená presnosť klávesov a znížený hluk pri stlačení – a vaše prsty sa vďaka dôverne známemu povrchu a rozvrhnutiu klávesov budú ihneď cítiť ako doma. Opierka zápästia a nastaviteľné sklopné nožičky sa postarajú o vaše pohodlie pri dlhom sedení pri stole.

LOGITECH ADVANCED COMBO CZ + SK

POHODLNÁ, PROFILOVANÁ MYŠ

Vďaka profilovanému tvaru a mäkkému pogumovanému bočnému uchopeniu vám bezdrôtová myš pohodlne sadne do dlane (ľavej i pravej ruky) – a vďaka zdokonalenému snímaniu a presnému ovládaniu kurzora budete mať všetko pod kontrolou.

LOGITECH ADVANCED COMBO CZ + SK

PRODUKTIVITA NA DOSAH RUKY

Praktické aj tie nepostrádateľné prístupové klávesy vám poskytnú priamy prístup k funkciám na ovládanie médií, kalkulačky a kontrole stavu batérie. Predvolené klávesy Fn môžete pomocou softvéru Logitech Options prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám.

SPOĽAHLIVÁ A NENÁROČNÁ

V praxi určite oceníte, že klávesnica dokáže fungovať až 36 mesiacov a batéria v myši vydrží približne 12 až 18 mesiacov, kým ich bude potrebné vymeniť. Navyše je klávesnica odolná aj proti poliatiu až 60 ml tekutiny.

LOGITECH ADVANCED COMBO CZ + SK

MULTIMEDIÁLNE TLAČIDLÁ

Klávesnica je vybavená nepostrádateľnými tlačidlami na ovládanie hlasitosti, púšťanie kalkulačky, alebo na kontrolu stavu batérie.


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Typ spínača

Typ spínača
LK optic Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
45,73 cm (457,3 mm) Hotovo!
Výška
2,4 cm (24 mm) Hotovo!
Hĺbka
193,3 cm (1 933 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
805 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


» Všetky kancelárske sety klávesnice a myši
» Všetky bezdrôtové klávesnice a myši

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Takže jsem se také nechal oblbnout. Tato klávesnice nikdy nestála 1590,-. Tolik stála její dvojče s kvalitnější myší, funkčnější klávesnicí a lepším univerzálním přijímačem. No toto bych na tomto webu nečekal. Ale co už, nyní na ní píšu a klávesnice je fajn. Myš zůstala v krabici, ale kvůli ní jsem to nekupoval. Když mám USB přijímač Logitech® Unifying, půjde k ní set připojit?

Dobrý deň, je tento set kompatibilný s PS4??

Dobry den, je mozno puzivat klavesnici jakou sekundarni k pocitacem, ke kteremu je jiz pripojena klavesnice usb kabelem? Zda se nebudou rusit, nebo zda pocitac rozpozna jen jednu klavesnici(kabelova stabilne u pc a tato u kresla)?

Dobrý den, rád bych se zeptal i ostatních uživatelů, jak jsou na tom s funkčností kláves na ovládání médií: play, next a prev pod Windows 10. Mně ani jedna klávesa nefunguje. Také mi úplně dobře nefunguje snímání dotyku většiny levých kláves: tabulátor, levý shift a levé ctrl. Máte s klávesnicí stejné problémy, nebo ji mám reklamovat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč zde píšete že myš je tvarovaná s pogumovanými bokami, když poté z krabice člověk vytáhne myš celou plastovou bez jakékoliv gumy?

Jsou prosím na klávesnici české znaky nebo jsou k tomu přelepky? děkuji

Ake je P/N tohto vyrobku ? Pytam sa preto aby som si to vedel pozriet aj na inych e-shop ceny, pretoze, ak si dam vyhladat uvedeny model tak vsade je cena okolo 45-60€ co je druha klavesnica a nie tato "e" Dakujem

Skusal niekto ci funguje na xbox one ?

Klávesnica aj myš maju jedno usb či je to rozdelene

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na konkrétní typ myši, který je v tomto setu?

12
Diskusia a poradňa k Logitech Advanced Combo CZ + SK
Príslušenstvo pre Logitech Advanced Combo CZ + SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Advanced Combo CZ+SK.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií