Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech MX Anywhere 2

Zobraziť katalóg
Logitech MX Anywhere 2
4,7 115 hodnotení
Myš bezdrôtová duálna (2,4 GHz, bluetooth), laserová s technológiou Darkfield, 5 tlačidiel, rolovacie koliesko s adaptáciou rýchlosti, integrovaná batéria, Android kompatibilná, Unifying USB nano prijímač
Kód:  MG125g01 Produktové číslo:  910-004374

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Anywhere 2

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Myš Logitech MX Anywhere 2

Potrebujete myš, ktorá podá plný výkon kdekoľvek? Potom si nezabudnite pribaliť kompaktnú myš MX Anywhere 2. Táto bezdrôtová mobilná myš je navrhnutá tak, aby vám univerzálne pomohla doma, v práci a zvlášť na cestách.

Neobmedzujte sa na podložku

Myš funguje kdekoľvek budete potrebovať - napríklad aj na sklenenom stolíku (s minimálnou hrúbkou 4 mm), lesklej laminátovej doske, a v prípade nutnosti dokonca aj na vašich nohaviciach. Laserové sledovanie pohybu Darkfield poskytuje bezchybné ovládanie na prakticky ľubovoľnom povrchu, kde optické a štandardné laserové myši nefungujú.

Kľúčové vlastnosti

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ergonomický design a kompaktnost

Ergonomický dizajn a kompaktnosť

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snímání na libovolném povrchu

Snímanie na ľubovoľnom povrchu

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bezdrátového připojení přes USB nebo Bluetooth

Bezdrôtové pripojenie cez USB alebo bluetooth

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Profily pro okamžité párování se 3 zařízení

Profily pre okamžité párovanie s 3 zariadeniami a ich prepínanie priamo na myši

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dodatečná boční tlačítka pod palcem

Dodatočné bočné tlačidlá pod palcom

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nabíjecí baterie

Nabíjacie batérie

Istota dvojitého pripojenia

MX Anywhere 2 je inteligentná myš, ktorá sa pripojí k ľubovoľnému počítaču cez rozhranie Bluetooth Smart. Ak váš počítač nedisponuje bezdrôtovou technológiu Bluetooth Smart, pripojte sa k počítaču prostredníctvom vôbec najmenšieho prijímača Unifying Pico pre pokročilé bezdrôtové pripojenie.

Partner nejedného počítača

Je jasné, že keď si na myš zvyknete, budete ju chcieť používať čo najčastejšie. Zabudnite na neustále párovanie. Myš si pripravíte na párovanie až s 3 počítačmi a prepnete medzi nimi jednoduchým stlačením tlačidla. MX Anywhere 2 sa tak hodí ako domáca myš pre váš počítač, notebook v kancelárii aj tablet v stojanovom puzdre.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,16 cm Hotovo!
Výška
3,44 cm Hotovo!
Hĺbka
10,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,11 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
2 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Naozaj predavate starsiu verziu po 20% zlave drahsie ako novu 2S? Je mi zle z tohto eshopu, ludia chodte na Amazon.de a nebudete platit ani postovne.

Je možné zakoupit nový USB príjmač ?

Rád bych se zeptal jak je to myšleno, že myš funguje přes WiFi, jak je uvedeno v parametrech. To musí být WiFi na zařízení v režimu ad-hoc? Jak potom připojím notebook k síti?

Dobrý den, je možné tuto myš využít i pro leváky nebo mi doporučíte jinou laserovou bezdrátovou myš pro levou ruku? Moc děkuji, Eva

Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, zda by se mi podařilo spárovat tuto myš s tímto PC (tabletem) - https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-yoga-500-14ibd?dq=3837582 ? Děkuji předem za odpověď.

chci se zeptat myš LOGITECH MX ANYWHERE 2 v černé verzi existuje ve dvou provedeních: 1. starší provedení které má na vrchní straně myši STARÉ LOGO LOGITECH S IKONKOU 2. novější provedení které má na vrchní straně myši NOVÉ LOGO LOGITECH KTERÉ JE JIŽ BEZ IKONKY viz oficiální logitech cz stránky Mohu se zeptat tato myš kterou tu nabízíte má již nové logo?

Dobrý den. Logitech Unifying příjímač od klávesnice by přeci měl umět komunikovat s myší MX Anywhere 2, ne? Proč to ve Win10 nejde.

Dobrý den, chci se zeptat na výdrž baterie u tohoto modelu, skutečně ze života :-). Mám druhou generaci této myši již několik let, a měl jsem i první generaci. U té druhé je však výdrž podstatně nižší, i když proti první generaci má dvě AA a ne jednu. Jak dlouho tedy skutečně vydrží po nabití v reálném životě ?

Diskusia a poradňa k Logitech MX Anywhere 2
Príslušenstvo pre Logitech MX Anywhere 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Anywhere 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Anywhere 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Anywhere 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Anywhere 2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií