PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech MX Master 3 pre Mac

Zobraziť katalóg
Logitech MX Master 3 pre Mac
4,6 35 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, laserová, 7 tlačidiel, zmena DPI, 4000DPI, čierna
Kód:  MG125e2d3 Produktové číslo:  910-005696

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Master 3 pre Mac

 
Logitech MX Master 3 prE mac

Jednoducho dokonalá myš.

Logitech MX Master 3

myš, ktorá bola navrhnutá pre systémy mac.

Špičková myš Logitech MX Master 3 je určená pre naozaj náročných používateľov. Úplne geniálne navrhnuté ergonomické tvarovanie zabezpečí, že vaše zápästie bude v úplnom pohodlí aj po dlhom pracovnom dni na Mac. Navyše s Logitech MX Master 3 budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovať/vkladať obsah medzi nimi. MX Master 3 je optimalizovaná ako pre počítače Mac, tak aj pre iPad a je doplnená pokročilými funkciami s presným a jednoduchým ovládaním vrátane vlastného prispôsobenia.

HLAVNÉ FUNKCIE

 

UŽ TRETIA GENERÁCIA MYŠI OD LOGITECH

Myš Logitech rady MX Master vyhráva prakticky v každom porovnaní s konkurenciou. Tretiu generáciu možno porovnávať iba s predchádzajúcou druhou. Aj tu nová myš MX Master 3 presvedčivo víťazí.

Logitech MX Master 3

ÚPLNE NOVÉ KOLIESKO MYŠI LOGITECH MX MASTER 3

Úplne prepracované koliesko využíva elektromagnetický mechanizmus, vďaka ktorému je možné skákať po krokoch alebo s Logitech MX Master 3 plynulo rolovať rýchlosťou až 1 000 riadkov za sekundu.

Logitech MX Master 3

IDEÁLNA PRE PRAVÁKOV

Myš Logitech MX Master 3 je precízne tvarovaná pre maximálne intuitívne používanie. Všetka tlačidlá sú tak v ideálnom dosahu vašich prstov.

Logitech MX Master 3

VYŠŠIA PRODUKTIVITA S PC LOGITECH MX MASTER 3

Plynulé ovládanie viacerých počítačov súčasne je obľúbené najmä u IT profesionálov. Ľahko tak možno s myšou Logitech MX Master 3 napríklad kopírovať súbory z jedného Macu na druhý.

Logitech MX Master 3

LOGITECH DARKFIELD

Neuveriteľne presný laserový snímač Logitech Darkfield dovolí bezproblémové fungovanie myši Logitech MX Master 3 dokonca aj na skle.

Logitech MX Master 3

MYŠ LOGITECH MX MASTER 3 VYDRŽÍ AŽ 70 DNÍ

Toto je naozaj bomba. Myš Logitech MX Master 3 má totiž vlastnú integrovanú batériu s kapacitou 500 mAh, ktorá funguje až 70 dní. Nabíjanie potom prebieha vysokou rýchlosťou pomocou moderného konektora USB-C.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,43 cm Hotovo!
Výška
5,1 cm Hotovo!
Hĺbka
12,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
141 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co musím udělat pro to, aby myš fungovala. Stále vypadává roller, gesta fungují jen někdy, zpravidla jen jednou a pak až druhý den...nebo po vypnutí.

Dobrý deň, je myš kompatibilná aj s mac OS 10.14.6?

Dobrý den, ztratil jsem nabíjecí kabel na tuto myš a potřebuji si koupit nový. Mohli byste mi doporučit jaký si zakoupit? Je rozdíl mezi 6O W a 100W, který je vhodný? Je rozdíl v generaci? Děkuji

Dobry den, otazkou je jestli unifying receiver je casti baleni? Dekuji.

Dobrý den, jak je to s touhle myší na hraní? Nebo mohli by jste mi poradit nějakou herní myš se stejnými vlastnosti (nejlépe s multi-device, atak.).

Da sa s tym hrat nieco ako LoL?

dobrý den je možno tuto mys připojit bez USB adapteru přímo na Bluetooth v macu? stejně jako magic mouse od Applu?

Dobrý den, jaký je tedy přesně rozdíl mezi MX Master 3 a MX Master 3 pro Mac, prosím? V jiné odpovědi píšete, že verze pro Mac umožňuje rychle přepínat mezi systémy. Verze pro PC tedy toto neumožňuje? Když chci myš používat jak s Mac tak PC, kterou verzi mám koupit? Děkuji

Dobrý den, předpokládám, že tato myš a také klávesnice Logitech MX KEYS pro Mac bez problémů bude komunikovat s novým MacBookem Pro 13" s M1 čipem přes bluetooth? Jak má PC jen 2 USB-C sloty, tak bych rád předešel neočekávaným obtížím s konektivitou :) Dále mám dotaz na barevné varianty -> lze tuto považovat za Space Grey, jak jsem to zaznamenal na oficiálním webu Logitechu? Díky moc.

Dobrý deň. Mal by som otázku. Je dodávaný nabíjací kábel k tomuto modelu Logitech MX Master 3 pre Mac na jednej strane klasický USB, alebo ide o kábel s micro USB na oboch stranách kábla? ˇ Ďakujem. Peter.

12
Diskusia a poradňa k Logitech MX Master 3 pre Mac
Príslušenstvo pre Logitech MX Master 3 pre Mac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Master 3 pro Mac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 für Mac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 für Mac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Master 3 Mac-hez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií