Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Logitech Wireless Headset H600

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Headset H600
4,4 105 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth s donglom, pre PC, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 40–10000 Hz, citlivosť 102 dB/mW, impedancia 30 Ohm, výdrž batérie až 6 h
Kód:  JL288c51 Produktové číslo:  981-000342

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Headset H600


Wireless Headset H600

skvelá voľba pre počítače

Logitech Wireless Headset H600

užite si voľnosť bez káblov.

Nenechajte sa obmedzovať káble a doprajte si voľnosť pohybu aj so slúchadlami na ušiach. Ľahká náhlavná súprava Logitech Wireless Headset H600 umožní počúvať hudbu alebo telefonovať na vzdialenosť až 10 metrov od počítača. Čistý a stereofónny zvuk pri hovoroch zaisťuje kombinácia laserom optimalizovaných meničov a mikrofónu s potlačením šumu. Bezdrôtový headset H600 je kompatibilný so systémami Windows a Mac a všetkými obľúbenými aplikáciami na volanie. Stačí vám iba jeden voľný USB-A konektor.

HLAVNÉ FUNKCIE


Logitech Wireless Headset H600

SLÚCHADLÁ CEZ HLAVU H600 MAJÚ DOSAH AŽ 10 METROV

Súčasťou je miniatúrny prijímač, ktorý stačí zapojiť do voľného USB-A portu na vašom počítači. Dosah slúchadiel cez hlavu Logitech Wireless Headset H600 potom činí až 10 metrov, a navyše vďaka integrovanej batérii si budete môcť vychutnať až 6 hodín bezdrôtového zvuku. Súpravu je možné nabíjať pomocou priloženého kábla USB-A a počas nabíjania navyše môžete bez problémov hovoriť.

Logitech Wireless Headset H600

SKVELÝ ZVUK, KTORÝ VÁS NESKLAME

Náhlavná súprava Logitech Wireless Headset H600 disponuje laserom optimalizovanými meničmi, ktoré sa vyznačujú vylepšeným digitálnym zvukom pre maximálny zážitok z hudby, hier alebo hovorov.

Logitech Wireless Headset H600

MIKROFÓN S TECHNOLÓGIOU NA POTLAČENIE ŠUMU

Snímanie hlasu obstaráva nastaviteľný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého šumu pre lepšie snímanie hlasu. Pri nepoužívaní ho stačí jednoducho odklopiť k hlavovému mostu náhlavnej súpravy Logitech.

Logitech Wireless Headset H600

OVLÁDACIE PRVKY PRIAMO NA SLÚCHADLE HEADSETU LOGITECH

Slúchadlá cez hlavu Logitech Wireless Headset H600 prekvapia aj jednoduchým ovládaním – priamo na pravej slúchadlovej mušli sa nachádzajú tlačidlá na ovládanie hlasitosti či zapnutie/vypnutie headsetu.

Logitech Wireless Headset H600

NÁHLAVNÁ SÚPRAVA HEADSET LOGITECH H600 PONÚKA MAXIMÁLNE POHODLIE

Náhlavná súprava H600 disponuje nastaviteľným vystuženým hlavovým mostom a penovými náušníkmi, ktoré zaistia maximálne pohodlie po dlhé hodiny. Pri prenášaní potom určite oceníte praktickú skladaciu konštrukciu.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
102 dB/mW Hotovo!
Impedancia
30 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
105 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jeden dotaz kupoval jsem tyto sluchátka v roce 6/2012 a dal jsem za ně necelých 1300,- Proč jsou teď dražší ?? Je to snad jiný model .

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o informaci, zda jsou tato sluchátka kompatibilní s program Skype pro PC. Děkuji

Dobrý den, dají se někde koupit náhradní molitany? Volal jsem na zákaznickou linku Logitechu a tam mi řekli, že to neřeší, ať se zeptám u prodejce...

Je mozne nekde koupit nahradni molitany?

Zdravim. Su kompatibilné s PlayStation 4? Vdaka

Dobry den, chcel by som sa opytat, ci je mozne pripojit k mobilnemu telefonu. Za skoru odpoved vam vopred dakujem

Dobrý den, je prosím Vás možné dokoupit ke sluchátkům náhradní nanopříjímač. bohužel jsem jej ztratil. děkuji za odpověď. J.B.

Dobrý den. lze připojit 2 kusy sluchátek k jednomu USB vysilaci? Tj. potřebuji poslouchat 2 lidé stejné audio z jednoho PC.

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal na typ dobíjecího portu, jaký je u těchto sluchátek využíván. Jedná se o micro USB nebo něco jiného? A jaká je prosím délka kabelu? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze použít sluchátka i u TV po zapojení do USB?

12
Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Headset H600
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Headset H600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Headset H600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Headset H600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Headset H600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Headset H600.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií