PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Wireless Mouse M510 čierna

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Mouse M510 čierna
4,5 111 hodnotení
Myš bezdrôtová, laserová, 1000DPI, 5 tlačidiel, naklápacie koliesko, vhodná pre pravákov, veľkosť S, USB a WiFi, čierna, miniatúrny senzor a unifying prijímač v balení
Kód:  MG104e Produktové číslo:  910-001826 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M510 čierna

Komfortná bezdrôtová myš s presným laserovým snímačom a tzv. Unifying prijímačom, ktorého výhoda spočíva v miniatúrnych rozmeroch, ktoré ho dovolia uchovávať stále pripojený k vášmu počítaču či notebooku bez rizika, že dôjde k jeho nechcenému vytrhnutiu. Prijímač jednoducho zasuniete do USB portu, kde umožní bezdrôtové využívanie nielen danej myši, ale tiež kompatibilnej klávesnice. Ergonomické prevedenie myši krásne zapadne do dlane a k pohodlnému držaniu prispejú postranné mäkké gumové gripy. Myš sa vyznačuje programovateľnými tlačidlami, ktoré je možné nakonfigurovať napr. pre pohyb vpred a vzad v systémových zložkách alebo webovom prehliadači. O napájanie sa stará dvojica AA batérií (sú súčasťou balenia), ktoré vďaka zabudovanému vypínaču a úspornému režimu zaistia prevádzku myši až na 2 roky.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows XP/Vista/7
Mac OS X 10.4 alebo vyšší

Dodávané príslušenstvo:
2× AA batéria
Užívateľský manuál

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
129 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tahle myš se začala prodávat někdy v roce 2010, pak několik let nebyla na trhu. Nyní se model M510 objevil znovu. Otázka zní: Jedná se o totožný hardware? Původní myš má na dnešní dobu již málo citlivý a přesný snímač, na lesklém povrchu nebo textiliích se nechytá, ale ergonimii má nepřekonanou.

dobry den. Lze mys pouzit na stejny prijimac, jako ma klavesnice Logitech K520? (vedle typoveho oznaceni je cerna hvezdicka v oranzovem poli).

Dobry den, potreboval bych vedet, jestli u teto mysi funguje kolecko na stisk jako trti tlacitko. CAD to potrebuje

Prosím vás ztratil jsem tu zástrčku do USB dokážete mi zaslat náhradní ?

Dobrý den, otáčí se kolečko volně bez aretace (cvakání)?

Dobrý den, prosím o rozměry výrobku Logitech Wireless Mouse M510 černá. Nejsou v parametrech uvedené. Děkuji

Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Mouse M510 čierna
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Mouse M510 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Mouse M510 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Maus M510 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Maus M510 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Mouse M510 - fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií