PET AD homeoffice

Logitech Wireless Trackball M570

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Trackball M570
4,7 78 hodnotení
Trackball bezdrôtový, životnosť batérií až 18 mesiacov, programovateľné tlačidlá, koliesko, Unifying USB nano prijímač
Kód:  MG200j1 Produktové číslo:  910-002090

Logitech Wireless Trackball M570

Trackball je praktické zariadenie, ktoré nahrádza pri počítači myš a pri mnohých činnostiach ju svojím pohodlím dokonca prevýši. Nie ste totiž nútení ako v prípade myší prístrojom posúvať po celom stole, ale iba palcom ovládate otočný prvok obsluhujúci kurzor. Rovnako ako v prípade myši sú potom k dispozícii klasické ovládacie tlačidlá a rolovacie koliesko. Konkrétne tento model - teda Logitech M570 - sa môže pochváliť veľmi ergonomickým prevedením a výdržou až 18 mesiacov na jeden článok typu AA (stav je signalizovaný prostredníctvom indikačnej LED diódy). Prepojenie s počítačom je riešené bezdrôtovo pomocou univerzálneho USB adaptéra. Dosah vzájomnej komunikácie je až 10 metrov s tým, že adaptér je možné v prípade potreby uschovať priamo v tele prístroja. Výhodou je tiež prispôsobiteľná rýchlosť pohybu kurzora a tiež možnosť zmeniť štandardné funkcie tlačidiel. Ovládaciu guľôčku je možné z tela trackballu pohodlne vybrať a vyčistiť, takže ani to nie je problém. Celé zariadenie je navyše kompaktné a hodí sa aj k notebooku.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:

Otočný trackball
4 klasické tlačidlá + rolovacie koliesko

Rozhranie:
Bezdrôtové, miniatúrny USB univerzálny prijímač pre PC
Komunikácia prebieha na frekvencii 2,4 GHz
Dosah až 10 m

Napájanie:
AA batérie, výdrž až 18 mesiacov na jeden článok
Optický indikátor stavu

Obsah balenia:
Trackball
Univerzálny prijímač
1 x AA batéria
Dokumentácia

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je to trackball pro leváky či praváky, na fotografiích jsou oba...

Dobrý den .Tato myš je docela drahá a ztratil jsem k ní přijímač USB .Otázka je zda se k ní dá sehnat náhradní .Děkuji za odpověď Michal B.

Dobrý den, nedala by se sehnat náhradni kulička do něj?

Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Trackball M570
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Trackball M570
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Trackball M570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Trackball M570. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Trackball M570. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Trackball M570.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií