Lytro ILLUM

Zobraziť katalóg
Lytro ILLUM
Digitálny fotoaparát CMOS snímač, rozlíšenie 40 megaray, svetelnosť F/2, 8x optický zoom, integrovaný ND filter, ISO 80-3200, dotykový 4 "LCD displej, telo zo zliatiny horčíka a hliníka, SW pre úpravu a prevod
Kód:  LY001x Produktové číslo:  ILLUM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lytro ILLUM

Stvorený ako jednička

Nový špeciálne vyrobený snímač s rozlíšením 40 Megaray , Lytro patentovanou technológiou mikro šošoviek umožňuje zachytiť farbu, intenzitu a smer svetla prichádzajúceho do fotoaparátu. Tým, že zachytí a dokáže využiť silu celého svetelného poľa, fotografi môžu vykresliť nielen prierez reality, ale autentické interaktívne okno do ich sveta .

Krajšie fotografie už snáď ani nekúpite

Lytro ILLUM vytvára "Živé obrázky" tým, že prináša výkon 3D počítačovej grafiky do fotografie a odkrýva tak úplne nové možnosti pre vizuálne vyjadrovanie. Jedinečný snímač a objektív navrhnutý spoločnosťou Lytro doteraz poskytujú nemožný optický výkon . Vďaka zachyteniu celého svetelného poľa môže Lytro robiť neuveriteľné veci, ako napríklad zaostriť snímky až po ich obstaranie. Zmena uhla pohľadu (Perspective Shift) umožňuje meniť uhol , z ktorého bola snímka odfotografovaná.

Fotenie s Lytro ILLUM je radosťou

Fotoaparát ponúka light field snímač schopný zachytiť až 40 - megaray, objektív s 8x optickým zoomom , ohniskovou vzdialenosťou 30 - 250 mm , konštantný clonou f/2.0 , Macro 1: 3 a vysokorýchlostnú závierku schopnú zmraziť pohyb v širokej škále podmienok. Po zachytení obrazu dovolí platforma inovatívneho softvéru fotografovi upraviť aspekty snímok, ktoré boli predtým pevne dané, ako je zaostrenie, naklonenie, posun perspektívy a hĺbka ostrosti .

Všestrannosť a kompatibilita

Okrem možnosti úprav atribútov snímke po jeho zachytenie dovoľuje softvérová platforma fotoaparátu Lytro ILLUM užívateľom prezerať obrázky v 3D , vytvárať vlastné animácie , exportovať snímky do bežných formátov ako je JPEG a zdieľať ich na webe alebo v mobilných zariadeniach. Workflow Lytro ILLUM je navyše kompatibilný s obľúbenými programami na úpravu fotografií ako je Adobe Photoshop a Lightroom, alebo Apple Aperture. Vďaka tomu môžu fotografi pri práci využívať nástroje, ktoré už poznajú a milujú.

Parametre a špecifikácia

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
31,36 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
31,36 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
30 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
250 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Optický zoom
8 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím odpoveď: Ako dlho vydrží batéria - asi na koľko fotiek. Ma to v sebe zabudovaný blesk Ak nie aký k nemu ide. MA to aj automatické zaostrovanie. Ja slabo vidím a preto kladiem tieto otázky.

Diskusia a poradňa k Lytro ILLUM
Príslušenstvo pre Lytro ILLUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LYTRO ILLUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lytro ILLUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lytro ILLUM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LYTRO ILLUM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií