Mac Mini

Zobraziť katalóg
Mac Mini
Počítač – Intel CPU, RAM 16GB, Intel Graphics, HDD až 1TB Fusion Drive, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 4× USB 3.0, HDMI, 2× Thunderbolt port, SDXC čítačka, Mac OS Sierra
Kód:  TL016lb3NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mac Mini

Mac Mini

Malý telom, ale veľký svojím výkonom.

Dokonalý oriešok.

Veľmi štýlový a kompaktný počítač Apple Mac Mini s výbornou výbavou a jednoduchým ovládaním pre najjednoduchšie možné používanie. Jeho malé rozmery (väčšia externá optická mechanika) by sme si rozhodne nemali dávať do spojitosti s malým výkonom, ale sú naopak výrazom moderného, ??výkonného hardvéru a maximálne využitej plochy.

Mac MiniMac Mini

Vyspelé technológie.

Nový modelový rad obsahuje dvojjadrové procesory z radu Intel Haswell. Tie sa prezentujú nárastom výkonu, ale zároveň zníženým odberom elektrickej energie. Internet sviští bleskovou rýchlosťou vďaka prítomnej WiFi v štandarde 802.11ac. Medzi portmi nechýba ani štvorica rýchlych USB 3.0 a samozrejme tiež žiadané konektory Thunderbolt.

Mac MiniMac Mini
Mac MiniMac Mini

Vrátane výkonných aplikácií.

Intuitívne a ľahko použiteľný OS X Yosemite dokáže naplno využívať hardvér vášho Macu. Má elegantný dizajn, obsahuje vylepšenia aplikácií, ktoré používate najviac, a umožňuje Macu skvele spolupracovať s iOS zariadeniami.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Apple Mac Mini Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Apple Mac Mini Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mac Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mac Mini . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mac Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mac Mini.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií