AP+ nový vizuál Star Wars

Mascom MC4300 HDCI

Zobraziť katalóg
Mascom MC4300 HDCI
Satelitný prijímač – DVB-S/S2, Smart HD, MPEG-2/4, FastScan, HbbTV, CI/CI+ slot, WiFi, USB nahrávanie, LAN, HDMI, SCART, Dolby, Timer
Kód:  SAT083a Produktové číslo:  MC4300 HDCI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mascom MC4300 HDCI

Ak nemáte televízor disponujúci satelitným príjmom, vybavte ho inteligentným prijímačom Mascom MC280HDIR, ktorý je schopný príjmu DVB-S i nového DVB-S2 signálu. Podporuje rozlíšenie Full HD a preto sa môžete tešiť na veľmi kvalitný obraz. Pomocou vhodného CI+ dekodéra a karty ho možno použiť pre príjem ľubovoľného poskytovateľa signálu. Inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla vďaka technológii Fast Scan. Nechýba moderný HDMI port alebo starší Scart pre spojenie s obrazovkou a USB konektor pre flash disk či externý disk. Prístroj je navyše veľmi kompaktný, ľahký a môže sa pochváliť aj nízkou spotrebou.

Kľúčové vlastnosti satelitného prijímača Mascom MC4300 HDCI

  • Prijíma DVB-S i DVB-S2
  • Podporuje Full HD rozlíšenie
  • Jednoduchá inštalácia pomocou Fast Scan technológie
  • USB PVR videorekordér a MediaPlayer
  • Možnosť dokúpenia WiFi adaptéra N300
  • Podpora HbbTV a aplikácií (Facebook, YouTube...)
  • Možnosť pripojenia výmenných médií

Využite možnosť inteligentného prehrávača

Satelitný prijímač Mascom MC4300 HDCI môžete rozšíriť o WiFi (prikúpením adaptréru N300). Vďaka tomu a režimu HbbTV sa jedná o inteligentný prístroj, ktorý vám poskytne obrovské množstvo zábavy, inšpirácie i vzdelania. Disponuje vlastným otvoreným internetovým prehliadačom Opera. Využite tiež i-vysielanie televíznych staníc a ich archívov rovnako ako aplikácií Facebook alebo Youtube. Prijímač tiež podporuje prehrávanie z a nahrávanie na flash disky alebo externé disky.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Multimédia
Webový prehliadač Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!
Operačný systém
Vlastný Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Webový prehliadač Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké je heslo pro opakování první instalace? U přístroje došlo ke ztrátě Fastscanu a některé popis nejsou v češtině. Neumím zadat vyhledávání programů fastscanem.

Je součástí přístroje i modul Irdeto?

Diskusia a poradňa k Mascom MC4300 HDCI
Príslušenstvo pre Mascom MC4300 HDCI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mascom MC4300 HDCI . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mascom MC4300 HDCI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mascom MC4300 HDCI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mascom MC4300 HDCI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií