AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

MAXCOM MM901 čierny

Zobraziť katalóg
MAXCOM MM901 čierny
3,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 1.8 "160x128 farebný displej, Dual SIM, vodotesný IP68, odolný, VGA foto, pamäť až 300 tel. Čísel, FM rádio, IP67, batérie 650mAh + 1400mAh v balení, microSDHC az 8GB, svietidlo
Kód:  MAXC1501a1 Produktové číslo:  MM901GRDS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAXCOM MM901 čierny

vlastnosti telefónu

118 mm

vypnuté
Odolný MAXCOM MM901

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

52 mm

vypnuté
Poctivá konstrukce telefonu MAXCOM MM901

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

20 mm

Hmotnosť telefónu: 106 g

Úhlopříčka displeje

1,8 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

-

typ operačného systému

Výdrž baterie

650 + 1400 mAh

kapacita batérie

MicroSim

mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

118 × 52 × 20 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

-

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

VGA

fotoaparát

Připojení

-

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDHC

slot na pamäťové karty

Váha

106 g

hmotnosť telefónu

Telefón klasického strihu s maximálnym dôrazom na odolnosť. Ocenia ho ako používatelia verní základným funkciám a jednoduchému ovládaniu, tak milovníci extrémnych športov alebo ľudia pracujúci v náročnom prostredí. Robustná, pevná konštrukcia niečo vydrží. Vnútorná výbava zase poteší, ak nechcete míňať za funkcie, ktoré nevyužijete.

kľúčové vlastnosti

  • Veľmi odolná konštrukcia
  • Klasická tlačidlová klávesnica
  • základné fotoaparát
  • Miesto pre dve SIM karty
  • Druhá batérie v balení
  • Odolnosť voči vode, prachu i pádom

prehledný displej

Tento nezdolný telefón je vybavený farebným displejom s výbornou čitateľnosťou aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Pretože bude určite často svedkom nejedného nezabudnuteľného zážitku, dostal aj VGA fotoaparát a možnosť rozšíriť pomocou pamäťovej karty priestor pre ukladanie nielen urobených snímok.

nesmierne odolný

Výbavou je pripravený naozaj na všetko. Odolné telo neohrozí prach, blato ani väčšie údery a pády. Je hrdým nositeľom vysokého štandardu krytia. Vďaka tomu je prakticky neutopitelný, odolá vode a pri páde do nej pláva na hladine - to v prípade zavedenia menšej batérie. Výrobca k obrněnému telefónu pridal hneď dve, môžete si tak na cestu pribaliť k základnej 650 mAh batériu zálohu s kapacitou 1400 mAh. Ďalšie užitočné zručnosti sú už len čerešničkou na torte, nechýba silná svietidlo, rádio a klasické organizačné funkcie. Iste poteší prevedenie pre dve SIM karty, ktoré vhodne oddelí súkromie od pracovného sveta v jedinom zariadení.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja
1,8" (4,57 cm) Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu je uvedeno "voděodolný dle IP68", ale v návodu na straně 8 je "Nevystavujte zařízení působení nízkých a vysokých teplot, přímému vlivu slunečního záření a vysoké vlhkosti." A nikde není zmínka o IP68. Tak jak to je? S pozdravem JB

Dobrý deň, Viete mi poradiť nabíjací adaptér s káblom na mobilný telefón Maxcom MM901 Neptun? Nie som si istý výberom a kompatibilitou. Ďakujem.

Dobry den, chcel by som sa informovat ci informacia v popise je skutocne pravdiva, jedna sa mi o spominane bluetooth ktore uvadzate v popise ale nikde inde som nic podobne nenasiel. Je to pravda alebo chybny udaj? Dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k MAXCOM MM901 čierny
Príslušenstvo pre MAXCOM MM901 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAXCOM MM901 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MAXCOM ein schwarz MM901. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MAXCOM ein schwarz MM901.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií