Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

BIOMED Sensitive 500 ml

Zobraziť katalóg
BIOMED Sensitive 500 ml
4,8 26 hodnotení
Ústna voda bez fluoridu, pre citlivé zuby, proti zápalu ďasien a bez alkoholu, 500 ml - 9,98 €/1 l
Variant
Kód:  ZUB746 Produktové číslo:  7640168930622 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIOMED Sensitive 500 ml

Ústna voda Biomed Sensitive je z 98 % z prírodných surovín. Obsahuje výťažky z listov brezy, skorocelu a jadier červeného hroznového vína, ktoré pôsobia blahodarne na ďasná a chránia zuby pred vznikom zubného kazu. Doprajte komplexnú starostlivosť vašim zubom pravidelným používaním ústnej vody Biomed Sensitive a znížte ich citlivosť. Ústna voda Biomed Sensitive je vhodná pre dospelých a deti od 6 rokov. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku je odporúčané používať túto ústnu vodu spolu so zubnou pastou Biomed Sensitive.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody Biomed Sensitive

  • Ústna voda je z 98 % z prírodných surovín
  • Neobsahuje alkohol, fluorid, chlórhexidín a ďalšie agresívne či syntetické látky
  • Biomed Sensitive je s výťažkami zo skorocelu, listov brezy, jadier červeného hroznového vína a ananásu
  • Voda účinne znižuje citlivosť zubov, bojuje proti plaku a vzniku zubného kazu
  • Ústna voda Biomed Sensitive je pre dospelých a deti od 6 rokov

Výhradne prírodné aktívne látky

Ústna voda Biomed Sensitive okrem výťažkov zo skorocelu, listov brezy a jadier červeného hrozna obsahuje ešte ďalšie aktívne látky, ako sú multiminerálny aktívny komplex, oxalát draselný a dubová kôra, ktoré pomáhajú znižovať citlivosť zubov. Kôra z duba má navyše hemostatické účinky. Bromelain, čo je enzým z ananásového extraktu, zase účinne rozkladá plak a eliminuje rozvoj baktérií. Biomed Sensitive neobsahuje žiadny alkohol, fluorid, chlórhexidín, triklosan, silné antiseptiká, SLES, parabény, agresívne bieliace a abrazívne zložky ani syntetické farbivá.

Použitie:
Naplňte uzáver fľaše ústnou vodou. Nerieďte. Vyplachujte ústa po dobu jednej minúty a potom vypľujte. Ústa už nevyplachujte. Pre zdravé ďasná a zuby používajte denne.

Upozornenie:
Neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Dipotassium Oxalate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Quercus Alba Bark Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Aroma, Maltodextrin, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene. Fluoride free.

Aktívne zložky:
Oxalát draselný, extrakt z skorocelu, listov brezy, jadier červeného hroznového vína, dubová kôra, multiminerálny aktívny komplex, vrátane zinku, medi a horčíka, extrakt z ananásu bromelain


Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Vlastnosti
Bez fluoridu, Pre citlivé zuby, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez fluoridu, Pre citlivé zuby, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!
Produktové línie: BIOMED ústní voda 500 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOMED Sensitive 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Sensitive 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOMED Sensitive 500 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií