Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Concept CW1000 Perfect Clean

Zobraziť katalóg
Concept CW1000 Perfect Clean
3,8 9 hodnotení
Vysávač na okná – 1000W, doba prevádzky 60min, nádoba 100ml, nabíjačka, handrička
Kód:  CONVO001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept CW1000 Perfect Clean


Concept CW1000 okenný vysávač 3 v 1 Perfect Clean urobí z čistenia okien zábavu. Vďaka tomuto prístroju zvládnete vyčistiť všetky okná v domácnosti za pár minút a bez námahy. Disponuje hneď tromi funkciami – namáča povrch, umyje a vysaje prebytočnú vodu, čím aj okno vyleští. To všetko navyše bez akéhokoľvek kábla. Vďaka všestrannému využitiu vám okrem okien ľahko umyje aj sprchy, obklady, zrkadlá či okná na aute.


Kľúčové vlastnosti čističa okien Concept CW1000

  • Efektívny pomocník pri umývaní okien
  • Tri funkcie v jednom prístroji
  • Silná batéria s výdržou až 60 minút
  • Ľahký, kompaktný a moderný dizajn
  • Vhodný aj na sprchy, obklady, zrkadlá či okná auta

Čistič okien Concept CW1000
 

Namočí

Teraz je koniec umývaniu okien s vedrom a handrou v ruke. Stačí naplniť 100 ml nádobku prostriedkom na umývanie okien a môžete začať. Stačí pár stlačení páčky rozprašovača na nanesenie prostriedku.

Čistič okien Concept CW1000
 

Umyje

Vysávač Concept je vybavený handričkou z mikrovlákna, ktorá ľahko rozpúšťa všetky nečistoty. Handrička disponuje systémom suchého zipsu, a tak ju môžete ľahko vymeniť, vyprať a znovu použiť.

Čistič okien Concept CW1000
 

Vyleští

Ku koncu jednoducho odsajete špinavú vodu do nádržky. Výsledkom budú perfektne čisté okná. Na zabezpečenie prvotriedneho lesku slúži gumová stierka. S týmto prístrojom budete mať istotu, že okolie okna zostane čisté.


Rýchlo a jednoducho

Vysávač Concept je ľahký, a preto sa s ním veľmi pohodlne pracuje. Kvalitná Li-ion batéria dodá energiu na celých 50 – 60 minút nepretržitej prevádzky. Za tú dobu pohodlne stihnete umyť všetky okná v byte či dome a napríklad aj na svojom aute. Toto všetko zvládnete bez kontaktu so špinavou vodou.



 

Parametre a špecifikácia

Objem nádrže
100 ml Hotovo!
Výdrž batérie
60 min Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádrže
100 ml Hotovo!
Výdrž batérie
60 min Hotovo!

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Prosím Vás aká je prevádzková hmotnosť výrobku? Ďakujem. S pozdravom.

Diskusia a poradňa k Concept CW1000 Perfect Clean
Príslušenstvo pre Concept CW1000 Perfect Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CW1000 Perfect Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reinigungsset Concept CW1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reinigungsset Concept CW1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept CW1000.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií