Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

Jar Yellow (60 ks)

Zobraziť katalóg
Jar Yellow (60 ks)
5 1 hodnotení
Tablety do umývačky - 0,18 €/tableta
Kód:  MYC049 Produktové číslo:  4015400994800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jar Yellow (60 ks)

Čistotu, vôňu i lesk riadu vám zabezpečia tablety do umývačky Jar. Sú ľahko rozpustné vo vode a jednoducho tak umyjú všetku nečistotu k vašej plnej spokojnosti. Účinkujú aj pri nízkej teplote. Odolne odstraňujú škvrny, starostlivo odmasťujú a zanechávajú úžasný lesk skla. Zároveň chránia sklo aj striebro a zabraňujú vzniku vodného kameňa. Tablety nerozbalujeme, iba vložíme do určenej priehradky a umývačku zapneme. Po uplynutí doby umývania bude všetko žiariť čistotou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tablety do umývačky riadu
  • Zaisťujú čistotu, vôňu i lesk
  • Ľahko rozpustné vo vode
  • Účinkujú aj pri nízkej teplote
  • Odstraňujú škvrny
  • Odmasťujú
  • Zanechávajú perfektný lesk skla
  • Chránia sklo aj striebro
  • Zabraňujú tvorbe vodného kameňa
  • Fukncia soli
  • Jednotlivé tablety sa nerozbalujú

Zloženie

menej ako 30 % fosfáty, 5-15 % neiónové povrchovo aktívne látky, kyslíková bieliace činidlá, polykarboxyláty, viac ako 5 % fosfonáty, enzýmy, parfumy, citronellol, limonene, linalool. 

Použitie a skladovanie

Soľ obsiahnutá v kapsulách účinkuje v mäkkej, strednej i tvrdej vode. Nemusíte sa tak obávať zníženej účinnosti. Ak máte však mimoriadne tvrdú vodu, a to viac ako 26 °  použite špeciálnu soľ zvlášť. Strieborné a antikorové povrchy sa nesmú navzájom dotýkať. Ručne zdobený a starožitný porcelán do umývačky nedávajte rovnako ako olovnatý krištáľ. 

Kapsulu vkladajte do zásobníka na to určenom. Ak sa tam tableta nezmestí, položte ju voľne na kôš s príbormi a zvoľte program bez predumytia. Tabletu nerozbaľujte ani neprepichujte, vložte ju do zásobníka v umývačke a uzavrite ju. Pri manipulácii majte suché ruky. 1 kapsula je určená na 1 umytie. 

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Multifunkčný Hotovo!
Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Druh

Druh
Multifunkčný Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jar Yellow (60 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Lemon (60 ks).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií