Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MosquitNO Insect Textile Spray 50 ml

Zobraziť katalóg
MosquitNO Insect Textile Spray 50 ml
Repelent odpudzuje hmyz až po dobu troch mesiacov alebo do prvého vyprania
Kód:  ODP045 Produktové číslo:  8718164112614

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MosquitNO Insect Textile Spray 50 ml Predaj skončil

MosquitNO Insect Textile Spray 50 ml

Sprej na textil s repelentom MosquitNO Insect Textile Spray s objemom 50 ml vám ponúka ochranu proti komárom, muškám, ovadom a proti ostatnému bodavému a savému hmyzu, a to po dobu až troch mesiacov alebo do prvého vyprania. Tento inovatívny sprej je špeciálne určený pre ošetrenie vašich odevov a všetkého textilu, záclon a posteľnej bielizne v domácnosti. Nezanecháva žiaden zápach a je vhodný aj pre osoby s kožnými alergiami, pretože sa neaplikuje priamo na pokožku. Prípravok vám vydrží až na 50 ošetrenie textilu. Právem se stane skvělým pomocníkem v letní sezóně, kdy vám poskytne účinnou ochranu před nepříjemným hmyzem.

použitie:
Sprej je vhodný na akýkoľvek druh textilu, ideálne je pre odevy ako sú ponožky, pyžamá, tričká alebo košele. Môžete ho použiť aj na lôžkoviny, uteráky či záclony. Prípravok nepoužívajte na prírodné alebo syntetické kože. Sprej nastriekajte z minimálnej vzdialenosti 30 cm.

zloženie:
IR3535 etyl Butylacetylaminopropionate, častice oxidu kremičitého, absolútny etanol

Parametre a špecifikácia

Určenie
Proti komárom Hotovo!

Určenie

Určenie
Proti komárom Hotovo!
Poznámka:
» Všetky repelentné spreje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MosquitNO Insect Textile Spray 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSQUITNO Insect Textile Spray 50 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií