Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

SINGER BSM 203/00

Zobraziť katalóg
SINGER BSM 203/00
4,7 97 hodnotení
Odžmolkovač - batériový odstraňovač žmolkov, jednoduché a účinné odstraňovanie, odnímateľný zásobník, antikorové britvy, napájanie 2xC batérie (nie sú súčasťou balenia)
Kód:  EAD2130b Produktové číslo:  BSM 203/00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SINGER BSM 203/00

Žmolkovač odstraňujúci žmolky, chumáčiky a jemné vlákna z kabátov. Zariadenie je napájané pomocou batérií a vybavené bezpečnostnou poistkou automatického vypnutia. Rotačný nôž je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a samozrejmosťou je odnímateľný zásobník. Vďaka tomu môžete kdekoľvek a kedykoľvek odstrániť jednoducho a ľahko všetky žmolky a uzlíky z vášho obľúbeného textilu. Batérie nie sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Zdroj energie:

Batériový

Typ batérií:
C

Počet batérií:
2x

Ďalšie vlastnosti:
jednoduché a účinné odstraňovanie
priehľadný odnímateľný zásobník na odstránené žmolky a uzlíky
antikorové britvy
odnímateľný zásobník

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji vyčistit nože, ale nepovedlo se mi sundat mřížku. Byl by nějaký podrobný návod jak to udělat ? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jak mám nastavit výšku záběru (jakým způsobem žmolkovač rozebrat tak, aby se nepoškodil). Děkuji.

Diskusia a poradňa k SINGER BSM 203/00
Príslušenstvo pre SINGER BSM 203/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINGER BSM 203/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SINGER BSM 203/00.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií