Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

SOMAT Gold Gel AntiGrease 2× 600 ml Lemon

Zobraziť katalóg
SOMAT Gold Gel AntiGrease 2× 600 ml Lemon
5 1 hodnotení
Gél do umývačky riadu – kombinuje v sebe čistiacu silu a vysoký odmasťovací účinok - 0,14 €/umývanie
Kód:  MYC163 Produktové číslo:  9000101045987 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Gold Gel AntiGrease 2× 600 ml Lemon Predaj skončil

SOMAT Gold Gel AntiGrease 2× 600 ml Lemon

Somat Gold Gel Anti-Grease Lemon pre perfektne čisté a lesklé riady bez námahy je multifunkčný gél s aktívnym odmasťovacím účinkom. Má unikátnu dvojkomorovú fľašu, ktorá zaistí optimálnu kombináciu dvoch účinných receptúr pre perfektný výsledok umývania a silné odmastenie riadu. Gél pôsobí už pri 40 °C, neobsahuje fosfáty a je obohatený o silu kyseliny citrónovej, takže zbytočne nezaťažuje životné prostredie. Navyše príjemne vonia.

Kľúčové vlastnosti gélu SOMAT Gold Gel Anti-Grease Lemon

  • Multifunkčný gél do umývačky pre perfektne čistý a lesklý riad
  • Somat Gold Gel Anti-Grease Lemon obsahuje aktívny odmasťovač
  • Príjemná vôňa citrónu
  • Unikátna 2-komorová fľaša pre optimálnu kombináciu účinných gélov
  • Pôsobí už pri nízkych teplotách a krátkych programoch
  • Gél Somat Gold Anti-Grease Lemon neobsahuje fosfáty a nezaťažuje životné prostredie

Objem:
2× 600 ml

Zloženie:
5 – 15 % fosfáty, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, fosfonáty, enzýmy, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfumy

Príprava a použitie:
Fľašu nakloňte tryskami smerom dole do dávkovača v umývačke. Naplňte dávkovač umývačky Somat Gold Gélom podľa inštrukcií dávkovania. 600 ml zodpovedá 24 dávkam v prípade normálne zašpineného riadu. Vhodný na krátke umývacie programy.
Tvrdosť vody: Ak máte veľmi tvrdú vodu (> 21 °dH) odporúčame používať Somat Gold Gel + Somat Soľ + Somat Oplachovač. Prosím, informujte sa o tvrdosti vody u príslušného dodávateľa vody.

Upozornenie:
S2 Uchovávajte mimo dosahu detí. R36 Dráždi oči. S25 Zabráňte kontaktu s očami. S26 Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. S46 Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Obsahuje proteázu. Môže vyvolať alergickú reakciu.

Skladovanie:
Spotrebujte najlepšie do 2 rokov od dátumu výroby uvedeného na obale.

Značka Somat je expertom na automatické umývanie riadu už viac ako 50 rokov vďaka funkčným tabletám a gélom do umývačky z radu Gold, All in One Extra, All in One a Classic. Dokonalú čistotu vášho riadu vám ponúknu tablety s 12 funkciami Somat Gold, ktoré sú v rámci Somat čističov jednotkou v boji proti pripáleninám. V roku 2019 vyhral Somat Gold Voľbu spotrebiteľov v Českej republike aj na Slovensku, ako najlepšia novinka roka v kategórii automatického umývania riadu. Somat tiež prišiel s iniciatívou #enjoytogether, prostredníctvom ktorej zdieľa myšlienku, že najlepšie strávené chvíle sú s vašimi najbližšími pri dobrom jedle.

Poznámka:
» Všetky gély do umývačky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SOMAT Gold Gel AntiGrease 2× 600 ml Lemon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOMAT Gold Gel AntiGrease 2 x 600 ml Lemon (60 dávek).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií