Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)

Zobraziť katalóg
WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)
4,6 8 hodnotení
Prací gél – tekutý, na bielu bielizeň - 0,08 €/pranie
Kód:  XXPPR228 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)

Woolite Extra White 4,5 l

Prací gél Woolite Extra
White

Špeciálny prací prostriedok na bielu bielizeň. Účinne perie a stará sa o biele oblečenie. Zároveň chráni pred sfarbením bielizne, blednutím farieb a zmenou tvaru bielizne. 

4,5

litra

75

dávok

Woolite proti skrvnám

Nekompromisný ku škrvrnám

Woolite Extra White 4,5 l má účinné zloženie, a tak sa hravo popasuje aj so zaschnutou špinou. Vďaka svojej gélovej konzistencii sa vo vode dokonale rozpustí a nezanecháva tak na bielizni žiadne škvrny, ani usadeniny.

Bílé oblečení

Ochrana farieb a vlákien

Ošetrujúce zloženie chráni vašu bielu bielizeň pred zašednutím a zažltnutím. Vy si tak môžete užívať svoje oblečenie aj domáci textil žiarivo biely po oveľa dlhšiu dobu. Inovatívne zloženie sa navyše stará o štruktúru vlákien, takže bielizeň si udrží svoj pôvodný tvar. Bonusom je dlhotrvajúca svieža vôňa.

Ochrana vláken

Ohľaduplné zloženie

Používania pracieho gélu Woolite Extra White sa nemusia obávať ani ľudia s citlivou pokožkou. Jeho extra šetrné zloženie totiž neobsahuje žiadne agresívne zložky. Aj napriek tomu však chráni žiarivosť farby a celkový vzhľad oblečenia.

Ako používať prací gél Woolite Extra White?

Woolite gel použití

Prací gél dávkujte podľa pokynov na etikete buď do priehradky určenej výrobcom, alebo priamo do bubna práčky. Následne zvoľte prací program a zapnite práčku. Zároveň vždy pozorne čítajte informácie na etiketách oblečenia i iných textílií a rešpektujte ich. Odmenou vám bude krásna, čistá a žiarivá bielizeň.
 

Objavte aj ďalšie pracie gély a kapsuly od značky Woolite

Prací gél Woolite

Extra Complete

Woolite extra Complete

Woolite Complete Protection je univerzálny prací prostriedok, ktorý účinne vyperie a ochráni oblečenie pred stratou tvaru a blednutím farieb. Môžete ho použiť na bielu aj farebnú bielizeň a všetky druhy textílií.

Prezrieť »

Prací gél Woolite

Extra Delicate

Woolite Delicate

Woolite Delicate s keratínom je určený predovšetkým pre vlnenú a chúlostivú bielizeň. Chráni ju pred poškodením počas prania, a zároveň obnovuje jej jemnosť a hebkosť.

Prezrieť »

Prací gél Woolite

Pro-Care

Woolite Pro Care

Woolite Pro-Care vďaka obsahu keratínu hydratuje, chráni, ošetruje a zjemňuje vlákna. Tie sú potom flexibilnejšie a menej sa krčia. 

Prezrieť »

Prací gél Woolite

Extra žiarivá belosť

Woolite Extra White Brilliance

Woolite Extra White Brilliance je špeciálny tekutý prací prostriedok určený najmä na bielu bielizeň. Dokonale odstraňuje nečistoty a zabraňuje šednutiu a žltnutiu textílií. Pre žiarivo bielu bielizeň.

Prezrieť »

Prací gél Woolite

Extra Dark

Woolite extra Dark

Nosíte radi čierne a tmavé oblečenie? Potom je Woolite Extra Dark správnou voľbou. Chráni vašu bielizeň pred vyblednutím, a vďaka inovovanému zloženiu tiež oživuje farby.

Prezrieť »

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Pro-care

Woolite Pro-care

Nové riešenie pre jednoduché pranie. Duálne Kapsuly Woolite Pro-Care s keratínom stačí vložiť do bubna práčky, a ďalej už sa o nič nestarať. Samy sa starajú o vašu bielizeň, chránia ju a dodajú jej potrebnú flexibilitu a jemnosť. Bielizeň tak vydrží dlhšie ako nová a menej sa krčí.

Prezrieť »

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Black, Darks, Denim

Woolite Black kapsle

Prelomovú technológiu pre čierne, tmavé a denimové oblečenie nájdete iba v nových duálnych kapsuliach Woolite Black, Darks, Denim. Nielenže efektívne vyperú, ale zároveň ochránia pred stratou farby a tvaru.

Prezrieť »

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Mix Colors

Woolite color kapsle

Dokonale čistá bielizeň a žiarivé farby pri minime úsilia? S novými duálnymi kapsulami Woolite Mix Color zvládne pranie naozaj každý. Vďaka technológii, ktorá zabraňuje vzájomnému zafarbeniu, sa navyše nemusíte obávať chyby v triedení farieb.

Prezrieť »

Pre bielizeň úžasne čistú, a dlhšie ako novú.

Woolite je značka pracích detergentov, ktorú vlastní Reckitt Benckiser. Vyrába pracie potreby, ktoré predáva viac ako v 30 krajinách sveta. Pre značku Woolite je charakteristická aktívna ochrana oblečenia proti odolným škvrnám. Technológia vychádza zo 40-ročného výskumu prania jemných tkanín. Woolite rozšíril svoju pôsobnosť a stal sa globálnou značkou voľby pre všetku šírku v potrebách ochrany bielizne. Chráni látky pred stratou tvaru, vyblednutím farieb a nehodám s farebnými škvrnami.

Zloženie: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlá, optické zjasňovače, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum, butyl phenyl methylpropional

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Pre citlivú pokožku Hotovo!
Počet praní
75 Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Pre citlivú pokožku Hotovo!

Počet praní

Počet praní
75 Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: WOOLITE 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií