Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Project Professional 2016

Zobraziť katalóg
Microsoft Project Professional 2016
Kancelársky softvér a inštalačné súbory na stiahnutie, všetky jazykové verzie, pre 1 počítač
Kód:  WZ096c74

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Project Professional 2016 Predaj skončil

Microsoft Project Professional 2016

Spolupracujte s ostatnými pri ľahkom začatí a dodaní víťazných projektov pomocou aplikácie Project Professional 2016.

Udržujte svoje projekty v činnosti

Microsoft Project Professional 2016 vám pomôže ľahko plánovať projekty a spolupracovať s ostatnými prakticky odkiaľkoľvek. Udržujte si prehľad a svoje projekty realizujte podľa plánu s jediným systémom projektového riadenia navrhnutým tak, aby bezproblémovo spolupracoval s ďalšími aplikáciami spoločnosti Microsoft a cloudových služieb. Project Professional 2016 je možné použiť ako samostatný produkt alebo ho možno pripojiť k serveru. Project Professional 2016 zahŕňa licenciu pre klientsky prístup (CAL) k aplikácii Project Server.

Umožňuje vám synchronizáciu

Komunikujte v reálnom čase s členmi tímu v budove alebo po celom svete s nástrojmi navrhnutými na rýchle a bezpečné prevádzanie vašich kľúčových rozhovorov.

Zlepšite spoluprácu

Pohodlne pracujte vďaka nástrojom, ktoré pomáhajú každému vo vašom tíme spolupracovať, a to s informáciami, ktoré potrebujú, ak chcú uspieť.

Úspešne dodajte projekty

Dodajte efektívne prezentácie, ktoré ponúkajú okamžité pochopenie plánovania úloh, rozdelenie zdrojov, nákladovej efektívnosti a mnohých ďalších dôležitých podrobností o vašom projekte.

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz s podporou SSE2
  • Operačný systém: Windows 7 a vyšší, Windows Server 2008 R2 a vyššie
  • Pamäť: 1 GB RAM (32-bitový systém), 2 GB RAM (64-bitový systém)
  • Miesto na HDD: 3 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: 1 280 × 800
  • Grafika: DirectX 10

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Dobrý deň prajem Prosím Vás o vysvetlenie, aký je rozdiel medzi MS Project Standart a MS Project Professional. Jedná sa o zdieľanie projektov cez sieť alebo sú aj obmedzené funkcie? Potrebujem MS Project pre seba do firmy na plánovanie projektov: vytvoriť harmonogram, možno sledovať cash flow a pod..Postačí na to aj MS Project Standart?

Diskusia a poradňa k Microsoft Project Professional 2016
Príslušenstvo pre Microsoft Project Professional 2016
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií