AP+ nový vizuál AD homeoffice

Medisana MCG800s

Zobraziť katalóg
Medisana MCG800s
Masážny vankúš – na krk, chrbát a stehná, aj na relaxáciu, uvoľnenie bolesti, 3D a shiatsu masáž, infračervené svetlo, s vyhrievaním, sieťové napájanie
Kód:  MEDMP967 Produktové číslo:  88996

Medisana MCG800s

Potrebujete masáže, ale nechcete strácať čas a peniaze dochádzaním za profesionálmi? Potom by vás mohol osloviť masážny prístroj Medisana MCG800s, ktorý pôsobí blahodárne na fyzický a mentálny stav tela. 3D a shiatsu masáž prekrví potrebné oblasti, a tým vám príjemne uľaví od bolesti a napätia. Perfektne namasíruje masáž krku, masáž chrbta a nohy. Napájanie prebieha cez elektrickú sieť. Pomocou vankúša si skvele uvoľníte a prehrejete krčnú chrbticu. Masážny prístroj Medisana slúži na použitie na doma. Ak trpíte častými bolesťami, tento prístroj vám pomôže. Dosiahnuteľnú relaxáciu s týmto prístrojom si každý obľúbi.

Dôležité vlastnosti masážneho prístroja Medisana MCG800s

  • S prístrojom sa uvoľnia vaše svaly aj myseľ
  • Typ masáže: 3D a shiatsu masáž
  • Elektrický masážny prístroj Medisana MCG800s je vhodný na použitie na masáž krku, masáž chrbta a nohy
  • Napájanie: elektrická sieť
  • Postará sa o jedinečný odpočinok
  • Prístroj dokáže zmierniť bolesť
  • Druh masážneho prístroja Medisana: vankúš

Ďalšie funkcie masážneho prístroja

Masážny prístroj telo najskôr príjemne prehreje, a tým uľahčí následnú masáž. Infračervené svetlo zlepšuje krvný obeh lymfatického systému a regeneráciu organizmu. Diaľkové ovládanie slúži na maximálny komfort.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana MCG800s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MCG800s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana MCG800s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana MCG800s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana MCG800s.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií