Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Medisana SC800 Bluetooth

Zobraziť katalóg
Medisana SC800 Bluetooth
Monitor spánku – zaznamenáva hĺbku a dĺžku spánku, tepovú frekvenciu, frekvenciu dychu a pohyb počas spánku, rozmer monitora: 8.8×6.5×1.5cm, rozmer popruhu: 79.5×6.5×0,15cm, USB, bluetooth
Kód:  MEDMSP001 Produktové číslo:  79490 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana SC800 Bluetooth Predaj skončil

Medisana SC800 Bluetooth

Monitor spánku Medisana SC800 Bluetooth je veľmi užitočný pomocník pri riešení ťažkostiach so spánkom. Tento unikátny elektrický prístroj dokáže zaznamenávať hĺbku a dĺžku spánku, tepovú frekvenciu a frekvenciu dychu počas spánku. Naviac umožňuje tiež sledovať pohyb počas spánku. Veľmi tenký aplikačný pás s hrúbkou len 1,5 mm vám vôbec nebude prekážať a splynie s telom. Pomocou zabudovaného bluetooth a smartphone aplikáciu vo vašom mobile dochádza k automatickému prenášaniu dát a ich ukladanie a vyhodnocovanie na dennej, týždennej či mesačnej báze. Nabíjanie pomocou priloženého USB adaptéra.

Kľúčové vlastnosti prístroja na zaznamenávanie hĺbky a dĺžky spánku Medisana SC800

  • Elektrický prístroj na sledovanie dĺžky a hĺbky spánku
  • Medisana SC800 Bluetooth pre meranie tepovej frekvencie a frekvenciu dychu
  • Tenký aplikačný popruh s hrúbkou len 1,5 mm pre nerušený spánok
  • Vyhodnocovanie a ukladanie dát pre  zabudované Bluetooth a aplikáciu vo vašom smartphonu
  • Možnosť sledovania spánku na dennej, týždennej a mesačnej báze
  • Nabíjanie pomocou priloženého USB

Rozmery popruhu:
79,5 × 6,5 × 0,15 cm

Rozmery monitoru:
8,8 × 6,5 × 1,5 cm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky monitory spánku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcel by som sa opytat aky je rozdiel medzi tymto monitorom a monitorom "Sleepace RestOn" Nikde neviem najist v com (okrem farby) sa lisia. Podla obrazkov vyzeraju podobne - kazdy vyraba ina firma alebo je to ta ista? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Medisana SC800 Bluetooth
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana SC800 Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana SC800 Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana SC800 Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana SC800 Bluetooth.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií