Microsoft Surface Earbuds

Zobraziť katalóg
Microsoft Surface Earbuds
4,0 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, Bluetooth 4.2, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, výdrž batérie až 24 h (8h+16h)
Kód:  MCS270a Produktové číslo:  HVM-00020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Surface Earbuds

Prémiové bezdrôtové slúchadlá Microsoft Surface Earbuds

Microsoft Surface Earbuds sú úplne bezdrôtové slúchadlá, ktorá z diaľky vyzerajú ako biely šperk v uchu. Áno, sú fyzicky pomerne veľké s priemerom 25 mm, ale má to svoje dôvody. Napríklad v podobe predĺženej výdrže batérie, zvukovej kvality aj zjednodušeného dotykového ovládania.

13,6 mm

Rozmer meničov

IPX4

Certifikácia odolnosti

Až 24 hodín

Výdrž batérie v slúchadlách a puzdre

Microsoft Surface Earbuds

Zvuková kvalita slúchadiel Surface Earbuds

S Microsoft Surface Earbuds si pochopiteľne užijete kvalitné hudobné počúvanie. Slúchadlá bez kábla sú totiž vybavené 13,6 mm meničmi alebo podporou kodeku aptX. Vďaka tomu bude kvalita bezdrôtového počúvania prakticky porovnateľná s káblovým pripojením.

Microsoft Surface Earbuds

Výdrž až 24 hodín

Slúchadlá Microsoft Surface Earbuds sú vybavené internou batériou s výdržou až 8 hodín. Ďalších 16 hodín však ponúka elegantné puzdro, do ktorého slúchadlá vždy po používaní vložíte. Pri aktivácii funkcie na potlačenie okolitého hluku sa výdrž batérie pohybuje zhruba na polovici. Aj napriek tomu je táto doba dostatočne dlhá, aby ste so slúchadlami Microsoft Surface Earbuds prečkali aj dlhý let.

Microsoft Surface Earbuds

Bezkáblové slúchadlá Surface Earbuds s dotykovým ovládaním

Vďaka väčším fyzickým rozmerom sa bezkáblové slúchadlá Microsoft Surface Earbuds jednoducho ovládajú. Ich povrch totiž reaguje na dotyk. Ľahko tak možno ovládať prehrávanie hudby alebo prijímať hovory.

Microsoft Surface Earbuds

Kompatibilita s aplikáciami Office

Slúchadlá ponúknu kompatibilitu s Microsoft aplikáciami. Môžete tak prekladať prezentácie až do 60 jazykov, počúvať a premazávať emaily v Outlooku alebo napríklad tvoriť dokumenty pomocou hlasu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
8 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
16 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
55 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mohu se zeptat jak jste přišli na částku 7000kč, když na stránkách Microsoftu jsou sluchátka za 200 dolarů, chápu že ta částka není pro Evropu ale pro ameriku, to si jako naúčtovali DPH 3000?

Dobry den, nemali by produkty obsahovat aj sk navod? Keby aspon anglicky alebo cesky ale neviem ani taliansky ani spanielsky.

Dobrý deň,zaujmala by ma záručná doba produktu,mám ich doma,hrajú skvele,akurát že sa mi jedno rozpadlo,po jednom páde z ucha na zem,kupované boli u vás v Alze

Dobrý den, kdy by měli být sluchátka skladem?

Diskusia a poradňa k Microsoft Surface Earbuds
Príslušenstvo pre Microsoft Surface Earbuds Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Earbuds, Graphite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Earbuds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Earbuds. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Surface Earbuds.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií