Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Touch Mouse Win 8

Zobraziť katalóg
Microsoft Touch Mouse Win 8
Myš - Myš vyvinutá pre Windows 8, intuitívne ovládanie niekoľkými prstami, špeciálne funkcie pre Win 8, bezdrôtová, snímač pohybu BlueTrack.
Kód:  ME362f Produktové číslo:  3KJ-00021 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Touch Mouse Win 8

Elegantný bezdrôtová myš v krásnom čiernom prevedení a multidotykovou plochou, Ktorá bola vyvinutá pre ľahšiu prácu v operačnom systéme Microsoft Windows 8. Vďaka tejto myši môžete ovládať počítač úplne novým spôsobom.

Okrem bežného klikanie môžete počítač ovládať pomocou prepracovaných multidotykových gest až troch prstov súčasne, čím zvýšite svoju produktivitu s vynaložením menšieho úsilia. Touch Mouse komunikuje s počítačom pomocou nano USB prijímača, ktorý je možné v prípade potreby schovať do tela myši. Vďaka miniatúrnemu prijímači sa tiež hodí pre užívateľov s notebookom, ktorým vďaka svojim rozmerom nebude prekážať. Myš je vybavená špeciálnym senzorom Microsoft BlueTrack, Ktorý si bez problémov poradí s každým bežným povrchom. Ak s myšou nepracujete, je možné ju vypnúť tlačidlom na spodnej strane a tým ušetriť energiu vo dvoch AA batériách, ktoré myš udržujú pri živote.

Doplňujúce informácie:

Ergonómia:
Pre pravákov aj ľavákov

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 7 a novší

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
3 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
3 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Touch Mouse Win 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Touch Mouse Win 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Touch Mouse Win 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Touch Mouse Win 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Touch Mouse Win 8.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií