AD homeoffice PET

Mini Fish Tank

Zobraziť katalóg
Mini Fish Tank
5 1 hodnotení
Dekorácia do detskej izby – s ukľudňujúcim svetlom, 5 svetelných efektov, 2 fluorescenčné rybičky, 3xAA baterky, nie sú súčasťou balenia
Kód:  PLL001v Produktové číslo:  SFTM Stránky výrobcu

Mini Fish Tank

Senzorická svietiaca lampička, ktorá má schopnosť vytvárať stimulujúce a upokojujúce prostredie pre deti aj dospelých, obsahuje dve rybičky, ktorých pomalý pohyb upúta detskú pozornosť a tým zlepšuje ich koncentráciu a sústredenie. Dospelí lampičku využijú napríklad na pracovnom stole, kde im napríklad môže pomôcť od unavených očí z dlhej práce na počítači. Lampička môže svietiť vybranou farbou alebo je možné nastavenie ich automatickej zmeny. Vďaka tomu je možné navodiť vždy tú správnu atmosféru v miestnosti. Oceníte aj funkciu automatického vypnutia, ktoré šetrí batériu. Batérie nie sú súčasťou balenia.

Prečo si obľúbite túto lampičku? 

  • Jedinečný doplnok
  • Určená na relaxáciu
  • S rybičkami bez nutnosti kŕmenia
  • Päť svetelných efektov
  • Automatické vypnutie

Jedinečnosť svietiaceho akvária

Pri tomto akváriu nebudete mať starosti s čistením vody a kŕmením rybičiek. Rybky nie sú živé, ale sú veľmi realistické. 

 

Parametre a špecifikácia

Pätica
Zdroj svetla je integrovaný Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!
Šírka
8 cm Hotovo!
Dĺžka
8 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mini Fish Tank
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mini Fish Tank. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mini halállomány.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií