AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIO MiVue C540

Zobraziť katalóg
MIO MiVue C540
4,7 15 hodnotení
Kamera do auta –, parkovací režim a g-senzor, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, micro SDHC a micro SDXC, podporovaný formát H.264 a MP4
Kód:  PP303b30 Produktové číslo:  5415N5780023

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue C540

MIO MiVue C540 predstavuje kameru do auta, ideálne najmä pre záznam dopravných nehôd a určenie ich vinníka. Prístroj nahráva videá v rozlíšení Full HD pri snímkovej frekvencii 30 fps a spúšťa sa samovoľne po naštartovaní vozidla. Samozrejmosťou je nahrávanie do slučky, zamykanie dôležitých častí a navyše aj parkovací mód, ktorý nahráva dianie okolo auta, aj keď ste mimo neho.

Kľúčové vlastnosti Full HD autokamery MIO MiVue C540

  • Spoľahlivý pomocník pri určovaní vinníka dopravnej nehody
  • Kvalitné zábery v rozlíšení Full HD (1 920 × 1 280 px)  
  • Vysoko kvalitný optický snímač od Sony
  • Sklenená šošovka s vynikajúcou svetelnosťou f/1,8
  • Široký nahrávací uhol 130°
  • Podpora pamäťových kariet Micro SD (až 128 GB)
  • 3osý G-senzor (detekuje smer, silu nárazu, akceleráciu)
  • Kamera začne nahrávať, akonáhle naštartujete motor
  • Inteligentné aplikácie pre zdieľanie záznamov na sociálnych sieťach

Perfektný širokouhlý objektív

Obstaranie hodnotných záberov má na svedomí širokouhlý objektív so sklenenou šošovkou a vynikajúcou svetelnosťou f/1,8. Kamera ďalej disponuje 2" displejom, trojosovým G senzorom a podporuje aj pamäťové karty Micro SD s maximálnou kapacitou 128 GB. Okrem vytvárania záznamov z dopravných nehôd môžete MIO MiVue C540 využiť aj na nahrávania prírody alebo okolitej krajiny. Zhotovené zábery možno ľahko zdieľať pomocou zadarmo dostupnej aplikácie MiVue Manager; tá vám navyše umožní synchronizáciu s GPS alebo organizáciu videí do abecedných zoznamov pre ich ľahšie vyhľadávanie

Balenie obsahuje

  • Kameru
  • Nabíjačku do auta a držiak
  • Návod
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Keď dám do 12V zásuvky kábel z tejto kamery, ako viem pridať iné USB zariadenie, keď toto zablokuje celú zásuvku? Dá sa nejako inak napájať kamera iba USB káblom? Ďakujem.

Dobrý deň , ako mám odpojiť kameru od držiaku , keď si ju chcem zobrať zo sebou ? ( Nemontoval som ju )

Dobrý den, kamera mi z čelního skla stále padá, vše očištěno. Přísavku upevním, ale po chvilce stejně kamera spadne. Co s tím? Ještě se chci zeptat, zda je normální, že se kamera každou chvilkou spouští do nouzového režimu i na rovné silnici. Děkuji za odpovedi

Dobrý den, jak dlouho trvá , než se kamera spustí po prvním zapojení. Vše je připojeno správně, ale nezapnula se . Předpokládám , že je vybitá? Jak dlouho cca trvá , než se úplně nabije? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jakou by jste mi doporučil paměťovou kartu do této kamery? Chtěl bych kapacitu okolo 128GB a do 600Kč. Je nějaká taková? Předem děkuji za odpověď M.

Abych si parametry jako pozorovací úhel hledal na konkurenčních stránkách

dobrý den, jaká je koncovka v kameře na nabíjení? Myslím tu co se dava do kamery když se připojuje nabíječka? děkuji

Dobrý den, chci se zeptat na svítící resp.blikající diody a na jejich barvu. Jednou bliká zelená s oranžovou, poté červená. Nikde jsem se nedočetl co to znamená. Jaký to má vliv na funkčnost nahrávání. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dá se kamera dát do jazyka českého?

Dobrý den, jak dlouho má vydržet zapnutá obrazovka u nově zakoupené a plně dobité kamery (v režimu LCD trvale on)?

12
Diskusia a poradňa k MIO MiVue C540
Príslušenstvo pre MIO MiVue C540 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C540. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue C540.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií