Mitaca m4 Plus černá

Zobraziť katalóg
Mitaca m4 Plus černá
5 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly 18bar, nádržka na vodu 1l, kapacita 20 šálok/deň, automatické nastavenie veľkosti šálky, LED diódy, nahriatie 50 sekúnd
Kód:  EAN3500a2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mitaca m4 Plus černá

Espresso Mitac m4 Plus je kvalitný kávovary s tlakom 18bar a nádržkou na vodu s objemom 1l. Je určená exkluzívne pre kávové kapsule illy a Mitac. A aké sú parametre tohto jedinečného expressovače 2 veľkosti šálok, rýchle nahriatie do 50 sekúnd a praktická funkcia energy saving.Vychutnajte si jednu z najobľúbenejších káv illy v pohodlí domova rovnako tak, ako vo vašej obľúbenej kaviarni. Dokonalé talianske espresso si ľahko a rýchlo pripravíte pomocou tohto kapsulového kávovaru, ktorý sa vyznačuje kompaktnou konštrukciou a bol navrhnutý tak, aby bola pripravená káva naozaj lahodná. Podľa veľkosti šálky si vyberiete jeden z dvoch programov, a to pomocou dvoch tlačidiel, ktoré sú podsvietené LED diódami. Ukončenie programu je automatické, nie je teda potrebné strážiť, aby šálka nepretiekol. Podstavec na šálky je výškovo nastaviteľný.Vďaka svojej kompaktnej veľkosti je kávovar vhodný aj do naozaj malých priestorov.

illy - Káva ako žiadna iná


80 rokov skúseností a perfektná znalosť kávy spolu s bezkonkurenčnou technológiou praženie robí z tejto kávy jedinečnú. Typická vášeň pre dokonalé a jedinečné espresso dala vzniknúť svetovo najobľúbenejšie káve illy.
Práve perfektné crema, jedinečná aróma a luxusné chuť sú illy káve vlastné. Hodvábnu, sladkú a delikátne vyváženú kávu s kvetinovými a ovocnými podtónmi a nádychom karamelu a čokolády dokonale dopĺňa prírodná aróma mandlí a medu. Táto dokonalá vyvážená chuť zmesi 9 arabík pochádza z najlepších plantáží štyroch kontinentov.

illy a Mitac navrhli dokonalý kávovar ako pre domáce použitie, tak pre malé kancelárie.Vyberte si zo širokého sortimentu kapsúl illy alebo Mitac, ktoré sú ideálne pre vašu siestu. Sú skvelým riešením pre neuveriteľne pohodlnú prípravu espressa. Jednoduchá a ľahká príprava, zakaždým s perfektným výsledkom.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
  • Ľahko odnímateľná nádržka na vodu
  • Automatické nastavenie veľkosti šálky
  • Programovateľné automatické vypnutie
  • Indikácia prázdnej nádoby na vodu a plnej odpadovej misky

Určené pre:
Kávové kapsule illy a Mitac MPS

Tlak čerpadla:
18 bar

Nádržka na vodu:
Vyberateľná, objem 1 l

Kapacita:
20 šálok/deň

Objem kontajnera na použité kapsule:
10 kapsúl

Nahriatie:
50 sekúnd

Rozmery:
26 x 19 x 29 cm (v/š/h)

Váha:
4,6 kg

Farebné prevedenie:
čierna farba

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mitaca m4 Plus černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mitaca m4 Plus černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mitaca m4 Plus černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mitaca m4 Plus černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mitaca m4 Plus černá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií