Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Mixcder E10                      

Zobraziť katalóg
Mixcder E10                      
4,1 25 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, na uši, aktívne potlačenie hluku (ANC), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, podpora AAC, aptX a SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 120 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 30 h
Kód:  MIXC04 Produktové číslo:  Mixcder E10                      

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mixcder E10                       Predaj skončil

Mixcder E10                      

Bezdrôtové slúchadlá Mixcder

na kvalitné počúvanie

Užite si počúvanie vašej obľúbenej hudby bez nutnosťou ťahania káblov. Bezkáblové slúchadlá Mixcder E10 ľahko prepojíte so svojím mobilným telefónom pomocou technológie Bluetooth. Ich 40 mm meniče vás uchvátia hlbšími basmi, zvodnými stredmi a brilantnými výškami. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 až 20 000 Hz môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu vo vysokej kvalite. Slúchadlá cez hlavu podporujú kodeky AAC, AptX, a AptX Low Latency. AptX Low Latency, kodek s malým oneskorením, ocenia najmä hráči alebo užívatelia VR okuliarov. LowLatency totiž drží oneskorenie audia oproti videu pod 40 ms.

Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10

BATÉRIA

500 mAh

VÝDRŽ BATÉRIE

30 hodín

BLUETOOTH

5.0

Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10

Aktívne potlačenie hluku (ANC)

Bezdrôtové bluetooth slúchadlá Mixcder E10 disponujú funkciou aktívneho potlačenia hluku (ANC – Active Noise Canceling), ktorá blokuje až 96 % okolitého hluku. Po nasadení slúchadiel sa prenesiete z hlučného miesta do tichého sveta a môžete sa tak ponoriť do nerušeného počúvania hudby. Dlhé počúvanie hudby po dobu až tridsiatich hodín vám sprostredkuje vstavaná batéria s kapacitou 500 mAh, vďaka čomu vám slúchadlá vydržia nepretržite viac ako jeden deň. Keby vám napriek tomu táto doba nestačila, môžete slúchadlá pripojiť pomocou priloženého kábla k napájaniu a používať ich aj naďalej. Navyše vďaka technológii MSC (Mixcder Super Charging) získate za osem minút nabíjania až tri hodiny hracieho času.

Mixcder majú integrovaný mikrofón

Zaiste oceníte praktický všesmerový mikrofón zabudovaný vo vnútornej konštrukcii slúchadiel Mixcder E10. Zaistí prepojenie s kamarátmi či rodinou. Slúchadlá na uši zvládnu prijímať aj skladať telefónne hovory, zatiaľ čo hudbu medzitým vypnú. Mikrofón je schopný potlačiť šum, takže vás bude počuť čisto a jasne. Tlačidlá na ovládanie sú umiestnené prakticky na slúchadlách. O činnosti slúchadiel vás budú informovať LED indikátory. V balení okrem samotných slúchadiel nájdete aj kábel s 3,5 mm jack konektorom, kábel MicroUSB, adaptér do lietadla a prepravné puzdro.

Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10
Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10

Kľúčové vlastnosti
bezdrôtových slúchadiel Mixcder E10

  • Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10 disponujú frekvenčným rozsahom 20 až 20 000 Hz
  • Podporované kodeky: AAC, AptX, a AptX Low Latency
  • V rámci výbavy slúchadiel je tiež vstavaný všesmerový mikrofón
  • Slúchadlá ľahko prepojíte so svojím telefónom pomocou technológie Bluetooth
  • Slúchadlá cez hlavu sú vybavené funkciou aktívneho potlačenia hluku ANC
  • Až tridsať hodinové počúvanie sprostredkuje vstavaná batéria s kapacitou 500 mAh
  • V balení okrem slúchadiel nájdete aj kábel s 3,5 mm jackom, kábel Micro USB, adaptér do lietadla a prepravné puzdro

Mixcder sú pohodlné na cestovanie

Vďaka rotujúcim kĺbom ľahko nasadíte slúchadlá na akýkoľvek tvar hlavy. Náušníky slúchadiel sú vyrobené z kvalitnej pamäťovej peny, čo poskytuje vysoký komfort používania. Bezdrôtové wireless slúchadlá Mixcder E10 sú vybavené praktickým cestovným puzdrom, v ktorom sú zabezpečené sťahovacím pásikom. Otočný a skladací dizajn slúchadiel umožňuje ľahké uskladnenie v cestovnom kufríku. Nezaberú takmer žiadne miesto a tak vás budú sprevádzať na všetkých vašich cestách.

Bezdrôtové slúchadlá Mixcder E10

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, SBC Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
120 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
304 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím vás dalo by sa zohnať niekde náhradne mušle na tieto slúchadla, kvôli zničeniu pôvodných po pol roku používania? Ďakujem.

Zdravim, aky je bluetooth tychto sluchadiel E10 ? Ja evidujem len max do 5m co sa mi zda mimoriadne malo ? Je to ok ?

Prosim aky maju tieto sluchadla urceny dosah ? Pri vzdialenosti nad 5m od telefonu mi uz prenos hudby seka....je to ok ? Nezda sa mi....

Dobrý den, je možné sluchátka používat propojené přes kabel i po vybití?

Dobrý večer , prosím Vás sú tieto slúchdalá kompatibilné s WIN 10? Chcel by som ich využívať aj ako herné slúchadlá na klasický speak s tímom pri hraní WARZONE :D , Sú na to vhodné?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je materiál otočné části, která drží mušle? Zároveň bych se chtěl zeptat, jak vyrovnaný je zvuk (bass vs výšky a středy)? Děkuji

Dobrý den, chápu správně podle jedné z fotek, že sluchátka je možné složit? Děkuji za odpověď, s pozdravem B.R.

Dobrý den, chtěl bych se pozeptat na to, jestli když koupím kabel 3,5mm jack to 3,5mm jack i s možností přenosu mikrofonu, jestli mi pak přes kabel bude fungovat i mikrofon, protože originální kabel nemá možnost přenosu mikrofonu a v návodu píšou, že přes kabel přenos mikrofonu nelze. Ale nikde nepíšou jestli to je jen kvůli tomu, že k tomu nedodali příslušný kabel a nebo jestli kabel nemá vliv.

Dobrý den, sluchátka potřebuji využívat i na telefonování - jsou na to vhodná prosím? Nebo mikrofon příliš zkresluje hlas, šumí, atd.?

Diskusia a poradňa k Mixcder E10                      
Príslušenstvo pre Mixcder E10                       Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ausdom Mixcder E10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mixcder E10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mixcder E10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mixcder E10.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií