PET PET

MORA VDI 301 FF

Zobraziť katalóg
MORA VDI 301 FF
Varná doska – indukčná, 2 varné zóny, ukazovateľ zvyškového tepla, funkcia Sprint, Timer
Kód:  MORVD018 Produktové číslo:  729691 Stránky výrobcu

MORA VDI 301 FF

Vstavaná indukčná sklokeramická doska Mora VDI 301 FF v čiernej farbe je skvelý a úsporný pomocník do každej domácnosti. Má 2 indukčné zóny, ktoré zahrievajú len dno nádoby. Doska sa veľmi dobre umýva. Indukčné varenie je úsporné, rýchle a bezpečné. Doska Mora má ukazovateľ zostatkového tepla, takže vždy viete, či je ešte horúca alebo nie. Vyhnete sa nepríjemným popáleninám. Veľkým plusom je dotykové ovládanie so zvukovým signálom. 

Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky Mora

  • Doska má dotykové ovládanie
  • Funkcia Sprint pri každej zóne (veľmi rýchle zvýšenie výkonu)
  • Funkcia Timer umožňuje nastavenie dĺžky varenia
  • Funkcia AutoStop umožňuje automatické vypnutie platničky po zložení predmetu z dosky
  • Má ukazovateľ zostatkového tepla
  • Doska je vybavená detskou bezpečnostnou poistkou

Jedinečné funkcie dosky Mora VDI 301 FF

Indukčná doska oplýva mnohými výhodnými technológiami. Funkcia Timer umožňuje nastavenie dĺžky varenia podľa potreby. Samozrejmá je detská poistka. Funkcia Sprint pomôže rýchlo zvýšiť výkon každej zóny. Tým rýchlejšie dosiahnete bodu varu. Doska má aj automatické vypnutie. Keď odstránite nádobu a nič tam nepoložíte, po určitom čase sa sama vypne. Funkcia rozpoznania nádoby ohrieva iba kovové dno nádoby a po jej odobratí sa ohrev sám vypne. Na povrchu dosky nedôjde k žiadnemu pripáleniu. Riad na indukčnú dosku musí byť magnetický, inak by nefungovala správne. 

Varné zóny:
Vzadu: 200 mm, 2 300/3 000 W
Vpredu: 160 mm, 1 400 W

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VDI 301 FF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDI 301 FF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDI 301 FF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDI 301 FF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA VDI 301 FF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií