AD homeoffice AD homeoffice

MSI Backpack PC

Zobraziť katalóg
MSI Backpack PC
Herný PC - Intel Core i7 Skylake, grafická karta GTX 980, podpora VR, batéria s výdržou 90 minút
Kód:  TB239a

MSI Backpack PC

Spoločnosť MSI vyriešila najväčší problém pri hraní vo virtuálnej realite, a tým je vaša zviazanosť s PC zostavou, ktorá nie je mobilná. Preto si pre všetkých hráčov túžiacich prežiť virtuálnu realitu na maximum pripravila tento parádny PC batoh. Vo vnútri sa skrýva herný stroj poháňaný procesorom Intel Core i7 najnovšej generácie Skylake a grafická karta v podobe NVIDIA GTX 980. Žiadne notebookové strúhadlo, ale plnohodnotná grafická karta, ktorú MSI plánuje nahradiť verziou GTX 1080. Ďalej sú v batohu umiestnené batérie s váhou 5 kg, ktoré vydržia až 90 minút hrania. Všetky porty nájdete na ľahšie pripojenie na hornej strane batohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Poriadny výkon pre virtuálnu realitu
  • 100 % mobilnosť vďaka batériám
  • Nízka hmotnosť
  • Batéria vydrží až 90 minút hrania

Poslúži aj ako stolový PC

Nezabudlo sa ani na klasický konektor napájania a preto môžete tento batoh využívať aj ako plnohodnotné stolné PC. V prípade nutnosti máte počítač okamžite zbalený, stačí ho len hodiť na chrbát a môžete vyraziť na poriadnu LAN párty.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aká by mohla byt rozumná cena tohto pc a kolko má ram pamäte?

Diskusia a poradňa k MSI Backpack PC
Príslušenstvo pre MSI Backpack PC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Backpack PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Backpack PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Backpack PC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Backpack PC.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií