AlzaBoxy Q1 Aplikace

MSI DS501

Zobraziť katalóg
MSI DS501
4,2 6 hodnotení
Herné slúchadlá – s mikrofónom, 2× 3,5 mm konektorom
Kód:  MSAaS1 Produktové číslo:  S37-2100920-SV1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI DS501

MSI DS501 je náhlavná súprava špeciálne navrhnutá pre hráča. Disponuje kvalitnými meničmi s veľkosťou 40 mm, ktoré poskytujú vynikajúci zvuk vo všetkých situáciách. To umožňuje, aby hráč počul každý zvuk čisto a jasne. Nastaviteľné slúchadlá príjemne sedia na ušiach vďaka nízkej hmotnosti a pohodlným mušliam. Nastaviteľný všesmerový mikrofón znižuje hluk a pohlcuje rušivé zvuky z okolia, čo je záruka čistého hlasu.  

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný a čistý zvuk vďaka dvom veľkým 40 mm neodymovým magnetom
  • Extra ľahké a nastaviteľné
  • Vysoko kvalitné reproduktory
  • Rýchly prístup k ovládaniu hlasitosti a mikrofónu

Čistý zvuk a jasný hlas

Slúchadlá DS501 sú vybavené dvomi veľkými 40 mm meničmi pre kvalitný zvuk. Vysoko kvalitné reproduktory poskytujú detailný a čistý zvuk pri vysokých, stredných a nízkych frekvenciách. Vylepšená funkcia pasívnej redukcie šumu sa stará o to, aby sa do slúchadiel prenášalo menej okolitého rušenia, čo urobí z vášho hrania nevšedný zážitok a vy sa tak môžete plne sústrediť na svoju hru. Slúchadlá sú vybavené nastaviteľným všesmerovým mikrofónom, ktorý nezanechá priestor pre zlú komunikáciu – krištáľovo čistá reprodukcia hlasu s vyváženými prirodzenými zvukmi. Mikrofón tlmí okolitý hluk, takže si môžete byť istí, že vás bude vždy počuť aj pri tých najväčších bitkách. Mikrofón môžete tiež úplne utlmiť ak nechcete byť počutý.

Ergonomický dizajn

Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov a pohodlným mušliam nebude nič stáť v ceste vášmu hraniu. Ľahké a odolné ušné mušle sú prispôsobené maximálnemu pohodliu a vysokej zvukovej izolácii. Maximálny komfort zaručuje ovládač na ovládanie hlasitosti, mikrofónu a úrovne vibrácií slúchadiel, takže nemusíte hľadať žiadne ďalšie nastavenia alebo tlačidlá.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, nie je trochu zavádzajúce, že recenzie pre DS501 a pre slúchadlá DS502 sú rovnaké? Svoj tovar výhradne kupujem podľa recenzií. A keď je pri tovare DS501 recenzované, že je tam super podsvietené logo, 7.1 zvuk, a vybrácie, potiahnutý kábel textíliou a až keď zakúpim tovar si všimnem, že recenzie na oba tovary sú spojené. Trocha divné. Moja chyba, že si neprečítam aj všetky parametre produktu ale trošku aj Vaša.

maju sluchadla 7.1 zvuk ?

Ktoré sú lepšie Mad Catz F.R.E.Q 3 biely alebo tieto?

Dobrý den, je konstrukce z plastu ?

majú teda 7.1 zvuk Prosím?

Zdravím, jak ohebný je mikrofon ? jde pouze uhnout do určitého uhlu nebo jde doslova stočit ?

Zdravím, jak jsou na tom s odhlučněním zvuků okolí?

ktore su lepsie yenkee yh 3010 hornet alebo tieto ???

MSI DS501 alebo SteelSeries Siberia 150

aka je dlzka kabla?

Diskusia a poradňa k MSI DS501
Príslušenstvo pre MSI DS501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI DS501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI DS501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI DS501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI DS501.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií