Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI H81I

Zobraziť katalóg
MSI H81I
4,0 5 hodnotení
Základná doska Intel H81, PCIe x16, DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, mini ITX, sc1150
Kód:  AA366c6 Produktové číslo:  H81I

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI H81I

Základná doska v kompaktnom formáte mini ITX s vyváženou výbavou as modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ domáceho počítača pre bežné činnosti či úpravu fotografií. So správnou grafikou si tiež zahráte nové hry. Ponúka možnosť osadenia procesora z rodiny Intel Haswell , Ktoré v súčasne dobe patrí k tomu nejpokrokovějšímu v oblasti CPU. Osadením takéhoto procesora získate plný potenciál slotu PCI Express 2.0 pre výkonnú grafickú kartu, natívnu podporu operačných pamätí o frekvencii 1600 MHz a niekoľko užitočných technológií, ktoré sa viažu novú čipovú sadu Intel H81 .

Doska bude vhodná aj pre veľmi časté vyťažovanie. Je osadená súčiastkami konceptu Military Class 4 , Ktoré sú synonymom pre špičkovú kvalitu a vynikajúcu stabilitu. Doska ďalej ponúkne aj niekoľko užitočných funkcií, napríklad funkcie OC Genie 4 , Ktorá automaticky detekuje najlepšiu možnú hardvérovú konfiguráciu na dosiahnutie navýšenie systémového výkonu počas obyčajné sekundy. Nechýba ani podpora najnovšieho rozhrania SATA 6Gb/s a USB 3.0 portov pre prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s

MSI Click BIOS 4 je najnovšia UEFI BIOS optimalizovaný pre Windows 8. Nielenže reaguje rýchlo a beží plynulejšie, ale tiež má oveľa lepšiu podporu ovládanie myšou. Prináša tiež mnoho užitočných funkcií ako napríklad Hardware Monitor , Board explorer a OC Profile Preview .

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude tato deska, nebo nějaká jiná deska pasovat do Lenovo ThinkCentre M57? Chtěl bych menší upgrade...

Dobrý den, děkuji za odpověď a omlouvám se za zbytečný dotaz. Zdroj, ze kterého jsem čerpal informace uváděl chybné informace. S pozdravem Jakub Chábek Dne 9. února 2016 15:36 napsal(a): > [image: Alza.cz] > > Vážený zákazníku, > > děkujeme za Váš dotaz. > > Procesor, který máte nepodporuje vyšší frekvenci operační paměti než 1400 > MHz, proto nepůjde XMP nastavit. > > V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat. > > S pozdravem, > > > > *Jaromír Máchal - Alza.cz* > Obchodní podpora > > Tel: +420 225 340 111 > https://www.alza.cz/kontakt > Otázka > > Dobrý den, zakoupil jsem si u vás základní desku MSI H81I (obj. kód > AA366c6), procesor Intel Pentium G3260 (obj. kód BO421m5) a RAM Crucial 8GB > DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport (obj. kód CR304a2). Tyto komponenty by > mělý být kompatibilní - přes to se mi ale nepodařilo nastavit RAM na > udávanou frekvenci 1600MHz. Vím, že je třeba v BIOSu nastavit X.M.P. profil > - bohužel tuto volbu v BIOSu nemám (můžu změnit frekvenci RAM, ale max na > 1400MHz, potřebná volba pro aktivaci X.M.P. profilu chybí).. Mohu se zeptat, > kde může být problém? Nechci dávat všechny komponenty na reklamaci ... > Děkuji. > > Ohodnoťte práci operátora > > > > > Dotaz CCT2015772 > > > [image: Mapa] > Kde nás najdete? > *60 výdejních míst v ČR* [image: > Tel] > Potřebujete poradit? > *225 340 111* [image: FAQ] > Hledáte odpověď? > *FAQ* & *Kontaktní formulář* > > Konzole Mail ID: 68348337

Diskusia a poradňa k MSI H81I
Príslušenstvo pre MSI H81I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H81I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H81I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H81I. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI H81I.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií