Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB

Zobraziť katalóg
bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB
Myš bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB
Kód:  ME352b Produktové číslo:  B5V-00011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB Predaj skončil

bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB

Laserová bezdrôtová myš řady High Definition z dielne firmy Microsoft.Vďaka kvalitnému spracovania a přesnému laserovému senzoru na všetkých povrchoch je myš ideálna pre časté používanie.High Definition Optical ponúka tri základné prednosti ako je lepšia odozva, vyššia presnosť a pravidelnejšie sledovanie pohybu myši.Zariadenie disponuje rozlíšením 1000 DPI a rýchlosťou snímania 6000xe za sekundu.Myš je v šedom farebnom prevedení s príjemným designom pre lepšie držanie.Ovládanie je zabezpečené dvojicou tlačidiel, doplnené o naklápacie prostřední koliesko a dve programovateľné tlačidlá.Myš podporuje funkciu Magnifier, vďaka ktorej môžete jednoducho zväčšiť ľubovoľnú časť obrazovky rovnako, akoby ste mali v ruke lupu.Komunikácia s počítačom je zabezpečená cez malý USB vysielač.Napájaná je z batérií, ktorých životnosť je až 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácie:
Tlačidlá:4 + koliesko (tretie tlačidlo)
Rozhranie:USB/PS2
Rozlíšenie:1000 DPI
Snímač povrchu:laser
Bezdrôtová technológia:rádiové
Napájanie:1 x AA batérie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: bezdrátová, Myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 stříbrná (silver), laserová - 1000dpi, USB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií