AlzaBoxy Q1 Aplikace

NaturalPoint TrackIR 5

Zobraziť katalóg
NaturalPoint TrackIR 5
5 3 hodnotení
Snímač pre sledovanie pohybu vašej hlavy v trojrozmernom priestore
Kód:  NAT0B1 Produktové číslo:  TrackIR 5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NaturalPoint TrackIR 5 Predaj skončil

NaturalPoint TrackIR 5

Hranie bude opäť reálnejšie! Pokročilá technológia detailne sleduje pohyb vašej hlavy v trojrozmernom priestore, takže sa vlastná hlava stáva herným nástrojom. Perfektný pre reálne rozhliadanie v hrách najrôznejšieho razenia. Tých je zatiaľ viac ako 100, ale určite bude ich počet narastať.

Vnútri TrackIR 5 je kompletné zázemie pre spracovanie pohybu, takže príslušenstvo nepreťažuje počítačový hardvér, a vaše hry budú fungovať rovnako hladko ako doteraz. Pritom sníma pohyb vašej hlavy s nebývalou rýchlosťou, aby bol prenášaný pohyb čo najplynulejší.

Doplňujúce informácie:

Zorné pole:
51,7°

Vzorkovacia rýchlosť:
120 fps

Odozva:
cca 9 ms

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
VGA (640 × 480 px) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Podporovaný operačný systém
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
VGA (640 × 480 px) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na strankach vyrobce je TrackIR 5 PRO za $169, coz znamena pri dnesnim kurzu 3853 Kc za snimac a USB LED clip na headset. Clo ani DPH neudela ten cenovy rozdil 2700,- bude nekdo kompetentni z Alzi uvazovat o uprave ceny na normalni hladinu?

Dobry den, Proc je proboha produkt o tolik drazsi nez na oficialni strance? Moc rad bych si ho koupil od alzy kvuli pohodli, ale rozdil cca 4 tisice je fakt moc. Unika mi neco?

Dobry den, chtela bys se zeptat co vse je zahrnuto v NaturalPoint TrackIR 5. Respektive zdali je soucasti baleni Track clip pro ktery se pripevnuje na sluchatka. Predem dekuji za odpoved Cann

Dobrý den. Po připojení k počítači nesvítí led na kameře na Track Clip Pro ano. Je to vada výrobku či něco jiného? Připojeno je vše jak má být. V nastavení je stále No device detected.

Nějaká levná varianta by nebyla ?

Dobrý den tak můžu se zeptat ještě já jelikož už tomu nerozumím co vše je v tomto balení.Je to komplet nebo je to jenom ten trackir co se dává na monitor a ten clip co se přidělává na čepici se musí dokoupit zvlášť?Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych poprosit o upřesnění na předchozí dotaz, zda-li je součástí balení pouze TrackClip (umělohmotná konstrukce s reflexními pásky, jenž se upevňuje na čepci) či TrackClip Pro (umělohmotná konstrukce osazená třemi LED diodami napájená přes USB, jenž se upevňuje na headset). Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k NaturalPoint TrackIR 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NaturalPoint TrackIR 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NaturalPoint TrackIR 5.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií