AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Neato Botvac D3+ Connected

Zobraziť katalóg
Neato Botvac D3+ Connected
3,7 3 hodnotení
Robotický vysávač Wi-Fi pripojenie, ovládaný cez inteligentný telefón, hodinky a tablet, 43 W sací výkon, všetky typy podláh i vysokých kobercov, HEPA filter, D-tvar vysaje aj v rohu, kefa a sanie už 1 cm od steny a v rohu, multi-izbové vysávanie, upratovanie až 240 m2, účinný na zvieraciu srsť, LaserSmart SLAM navigácia, 770 ml veľká nádoba na prach, aktualizácie softvéru, Li-ion batéria 14.4 V
Kód:  NEAVR003 Produktové číslo:  945-0247 Stránky výrobcu

Neato Botvac D3+ Connected


Špičkový výkonný robotický vysávač Neato Botvac D3+ Connected patrí medzi najdostupnejšie a najefektívnejšie zariadenie svojho druhu na našom trhu. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí WiFi pripojenie a aplikácia pre mobilné zariadenie. Pýtate sa, načo je to dobré? Tak napríklad, vám táto kombinácia umožní spustiť vysávač toľkokrát, koľkokrát budete za deň chcieť. A navyše to budete môcť vykonať z akéhokoľvek miesta na svete. Bežné konkurenčné výrobky toto umožňujú len raz, čo je pre niektoré domácnosti nedostatočné, najmä pre tie, v ktorých žijú so svojimi majiteľmi aj domáci miláčikovia.


Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu, tabletu či inteligentných hodiniek
  • Na jedno nabitie až 80 m2 alebo 60 minút prevádzky
  • Li-ion batterie 14,4 V / 30 Wh pre mimoriadnu výdrž a životnosť
  • Vhodný aj pre vysávanie zvieracích chlpov
  • Presná laserová SLAM navigácia ako v Google automobile
  • Nastavenie časového plánu upratovania pomocou mobilnej aplikácie
  • Senzory proti pádu zo schodov

Upratujte kedykoľvek a odkiaľkoľvek

Stačí si na svoj mobilný telefón či tablet nainštalovať Neato aplikáciu, ktorá je na stiahnutie zadarmo na Google Play alebo App Store. Do jedného účtu sa môže pripojiť viac zariadení naraz - vysávač tak môže ovládať celá rodina. Prípadne v rámci jedného účtu môžete pridať niekoľko robotov. Aplikácia vás tiež upozorní na stav batérie, či začiatok a koniec upratovania. A aké sú ďalšie funkcie aplikácie pre Neato Botvac D3+ Connected?

  • Spustenie upratovania celého poschodia
  • Zastavenie upratovania
  • Odoslanie robota na základňu
  • Nastavenie časového plánu upratovania (1 × denne, 7 dní v týždni)

Výrobca svoje roboty neustále vylepšuje, aj preto možno pomocou microUSB konektora upgradovať súčasný softvér na najnovšiu verziu. 


100% spoľahlivosť

Robotický vysávač je zárukou dokonalého upratovania - je totiž oveľa efektívnejší ako človek. Oproti vám sa dostane do každého kúta, a dokonca aj pod nábytok a postele. Ďalšou jeho podstatnou výhodou je, že môže upratovať každý deň v týždni a na váš pokyn aj niekoľkokrát denne.


LaserSmart SLAM

Technológia LaserSmart a detekcia objektov v reálnom čase - presný laser neustále monitoruje a mapuje každú miestnosť, vrátane nábytku, dverí, a dokonca aj schody. Na základe takto získaných údajov, vysáva miestnosť po miestnosti, tým najefektívnejším spôsobom - nevynechá ani cm2 podlahy, a naopak prekážkam sa vyhýba.

Oproti vysávačom s virtuálnou stenou sa Neato Botvac D3+ Connected pohybuje až 4 × rýchlejšie. Výhodou laseru je jednoduchá orientácia aj v tme, teda v situácii, kedy sa konkurenčné vysávače strácajú a upratovanie nie je 100%.


Režim SPOT

Unikátny D-tvar robota s technológiou Corner Clever umožňuje bezproblémové vysávanie len 1 cm od steny a rohov. Konkurenčné výrobky vysávajú 10 cm od steny, a ešte ďalej od rohov. Technológia SpinFlow kombinuje silný sací výkon a precízne kefy, vďaka ktorým je dosiahnutý najvyšší účinok upratovania.  

Rozsypala sa vám múka alebo ryža v kuchyni? Vďaka programu SPOT to bude jednoduché, stačí vysávač postaviť pred priestor, ktorý chcete upratať a Neato bude upratovať na ploche 2 × 2 alebo 4 × 4 metre. Na nečistoty je pripravená dostatočne veľká nádoba s objemom 0,77 l, čo stačí približne na štyri vysávacie cykly. 


Ideálny na všetky typy podláh

Kefa so šírkou 27,7 cm je vhodná na všetky typy povrchov, vrátane kobercov s až 2,5 cm dlhým vlasom. Okrem toho si poradí aj s dlažbami, linoleom, drevenými a plávajúcimi podlahami. Prechod medzi rôznymi povrchmi je pre Neato samozrejmosťou. Poradí si aj s prahmi vysokými až 2 cm.

Neato Botvac D3+ vysaje v každej miestnosti, kde necháte otvorené dvere. Nikdy nevynechá žiadne miesto, a to aj v úplnej tme. V prípade, že upratovanie nezvládne naraz, automaticky sa dobije na základni a potom pokračuje presne z toho miesta, kde skončil. Najväčšia plocha, ktorú zvládne vysávač na upratovací cyklus, je 240 m2. Pre ľahké prenášanie robota výborne poslúži integrované držadlo. 


Obsah balenia

  • 1 × Neato Botvac D3+ Connected
  • 1 × nabíjacia základňa
  • 1 × nabíjací kábel
  • 1 × kombinovaný kefa
  • 3 × HEPA filter
  • 1 × návod
  • 1 × batéria Li-ion 14,4 V / 30 Wh


Doplňujúce informácie

Rozmery:
vysávač: 31,9 × 33,6 × 10 cm
nabíjacia základňa: 11,2 × 26,8 × 12,5 cm

Hmotnosť:
vysávač: 3,4 kg
nabíjacia základňa: 0,57 kg

Prevádzkové režimy:
Automatický, plánovaný (Auto), Spot
Plánovanie (dni v týždni, hodiny, minúty)

Navigácia:
Typ: systematická
Technológia mapovania: SLAM (simultánne lokalizácia a mapovanie)
Senzor vzdialenosti: 1 × laser
Senzory proti pádu
Senzory nárazu
Akcelerometer
Oddeľovač oblasti: magnetická hraničné páska (nie je súčasťou)

Umiestnenie nabíjacej základne:
70 - 100 cm rovná stena bez objektov zľava i sprava, 100 cm voľné miesto pred nabíjacou základňou

Kapacita zásobníka:
0,77 l

 

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
1,67 h Hotovo!
Doba chodu
60 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jednoznacne tento robot nema saci vykon 43W, jedna sa o spotrebu pri nabijani. Recenzia aj popiska 0je velmi zavadzajuca ked pouzivatel pise o sacom vykone :)) mozno si ho ani nekupil a cela recenzia je fake... skoda

Diskusia a poradňa k Neato Botvac D3+ Connected
Príslušenstvo pre Neato Botvac D3+ Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato Botvac D3+ Connected (D303). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neato Botvac D3+ Connected. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neato Botvac D3+ Connected. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neato Botvac D3+ Connected.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií