Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW

Zobraziť katalóg
NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW
DVD napaľovačka NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW
Kód:  GM904 Produktové číslo:  143766 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW Predaj skončil

NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW

Siedma verzia populárneho a obľúbeného balíku programov pre napaľovanie CD a DVD vo verzii Premium ponúka nepreberné množstvo aplikácií, podporu Lightscribe technológie a novo i podporu technológie Blu-ray, ktorá umožňuje zapísať až 50 GB dát na jedno záznamové Blu-ray médium.Aplikácie Nero sú vhodné nielen pre začiatočníkov, ale ponúknu veľa nástrojov aj pre expertov.Vďaka mnohým funkciám môžete napríklad jednoducho premeniť Vaše digitálne fotografie v profesionálnej animovanú prezentáciu obrázkov, editovať video, zvuk alebo fotografie, vytvárať disky DVD vrátane rôznych menu.

Nero 7 Vám pomôže vytvoriť video ako vo vlastnom hollywoodskom štúdiu.Môžete vytvoriť profesionálny DVD vďaka aplikácii na editáciu videa, potom pridať základné menu a následne komprimovať video do žiadanej kvality pomocou rôznych profilov (mobilný telefón, prenosné zariadenia, štandard, kino alebo HDTV).Potom možno výsledné video napáliť na nosič DVD, pomocou ďalšieho programu vytvoriť napríklad štýlový obal a mnoho ďalších vecí.

Pomocou aplikácie BackItUp 2 môžete jednoducho zálohovať systém alebo iné súbory na CD alebo DVD.Program umožňuje nastavenie automatického zálohovania alebo zálohovanie vybratých súborov jednoduchým pretiahnutím.Pomocou ďalších funkcií programu možno vytvoriť napríklad aj FTP zálohu alebo chrániť zálohovaná dáta pomocou hesiel.Nero Scout je nový a unikátny databázový program poskytujúci okamžitý prístup k multimediálnym súborom z aplikácií samotného Nera, Windows exploreru či mnohých štandardných aplikácií v systéme Windows.Pre úpravu a editáciu slúži napríklad SoundTrax 2 alebo WaveEditor už vo verzii 3.Verzia Premium ponúka i zoskupení programu diagnostiky a testovanie optických mechanik a rekordérov, informácií o systéme alebo jednotlivých médií.Vďaka všetkým týmto a ďalším funkciám je Nero 7.0 Premium jednou z najkomplexnejších a hojne využívanú distribúciou pre prácu a napaľovanie CD alebo DVD nosičov.

Obsiahnuté aplikácie:
Nero Home
Nero Scout
Nero StartSmart3
Nero Burning ROM 7
Nero Express 7
Nero WaveEditor3
Nero SoundTrax 2
Nero Vision 4
Nero Recode 2
Nero ShowTime 2
Nero MediaHome
Nero PhotoSnap
Nero CoverDesigner 2
Nero Toolkit
Nero BackItUp 2
InCD 5
Nero SoundBox
Nero ImageDrive

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NERO 7.0 Premium Retail - BD-R/RE, DVD±R/RW/DL, CD-R/RW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií