AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

NETIS WF2533

Zobraziť katalóg
NETIS WF2533
WiFi router - 802.11b/g/n až 300Mbps, 4x LAN, 1x WAN, 3x odnímateľná anténa
Kód:  NTS010c2 Produktové číslo:  WF2533 Stránky výrobcu

NETIS WF2533

Model NETIS WF2533 má pekný dizajn, solídnu prenosovú rýchlosť a maximalizovaný signál 3 anténami, aby ste sa pripojili na väčšiu vzdialenosť a cez prekážky. Pre tieto účely má špeciálne tlačidlo pre okamžité navýšenie výkonu. Vďaka tomu signál prenikne múrmi a dosiahne aj mimo váš domov, čo sa hodí napríklad pre záhradné posedenie. Spolu s rýchlosťou sa osvedčí aj pre činnosti náročnejšie na výkon siete, ako je online hranie, streamovanie HD videa alebo VoIP telefónie.

Kľúčové vlastnosti

  • Router s rýchlosťou až 300 Mbps
  • Silný signál vďaka 3 odnímateľným anténam
  • Turbo tlačidlo pre posilnenie výkonu
  • QoS (obmedzenie rýchlosti globálne i zvlášť)
  • Podpora viacerých režimov (AP, multiple AP, repeater ...)
  • Možnosť troch WiFi sietí (Multi-SSID)
  • Jednoduché zabezpečenia siete vďaka tlačidlu WPS
  • Rýchla inštalácia a nastavenie routeru

Internet káblom i WiFi

Okrem pevného pripojenia k WAN router podporuje aj bezdrôtový prístup k pripojeniu WISP (bezdrôtový poskytovateľ pripojenia k internetu). Dokáže tak fungovať aj ako klientský smerovač pre prístup k internetu a poskytovať pripojenie miestnym zariadeniam cez bezdrôtové alebo káblové pripojenie.

Minimum starostí

Aj začínajúci používateľ zvládne sprevádzkovanie. Vnútri nájdete sprievodcu prvotným nastavením, takže stačí len pripojiť káble, a prípadne zadať údaje od vášho poskytovateľa. Zabezpečené spojenie s jednotlivými WiFi zariadeniami potom zjednodušuje tlačidlo WPS. Jedno stlačenie nahradí vyťukávanie hesla.

Vaša sieť, vaša pravidlá

Vďaka funkcii QoS môžete kontrolovať využitie šírky pásma v sieti, aby sieť fungovala na základe toho, čo je pre vás dôležité. Môžete priradiť maximálnu rýchlosť pre každý počítač, takže zabránite jednomu zariadeniu v zahltení internetového pripojenia.

 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!
Typ
Single-Band Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozhranie

NAT funkcie
DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Hotovo!
Maximálny počet SSID
3 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji poradit s výběrem routeru. Hledám router který umí přijmout WiFi signál s přístupem na internet a dokáže ho zpracovat do dvou stolních PC připojených kabelem a zároveň nakonfigurovat novou vlastní WiFi síť (né klasický opakovač, který použije nastavení a hodnoty vstupní WiFi) Je tento router schopný požadovaného nastavení? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda mi dá signál wi-fi cca přez stěnu z cihel cca 60cm širokou a od stěny dále cca 10 metrů na zahradu ?

Dobrý den, taháme po domluve wifi od souseda, koupila jsem extender na zesílení signálu, ale přestože je co nejblíž zdroji, nestačí. Mám vymenit souseduv router za silnejsi, mam koupit jiny typ extenderu (mam jakysi do zasuvky za cca 800), nebo je mozne zapojit treba pres snuru dvo routyry za sebou? nevim. Prosim poradte, jedna se o byt a pruchodnost pres 3 zdi od hlavniho zdroje. Potrebuju spolehlive pripojeni. Děkuji KlaraK

Diskusia a poradňa k NETIS WF2533
Príslušenstvo pre NETIS WF2533 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NETIS WF2533. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NETIS WF2533. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NETIS WF2533. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NETIS WF2533.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií