Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

Nokia G21

Zobraziť katalóg
Nokia G21
4,3 18 hodnotení
Mobilný telefón – 6,5" IPS 1600 × 720 (90Hz), operačná pamäť 4 GB, hybridný slot, procesor Unisoc T606, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 2Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 18W, batéria 5050 mAh, model 2022, Android
Kód:  NOK2811ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia G21

Mobil Nokia G21 patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a vyhotovovať snímky trojitým fotoaparátom, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil je vybavený 6,5" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri je prichystaný priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor Unisoc T606. Veľkosť operačnej pamäte je 4 GB. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 5050 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou Jack (3,5 mm) a USB-C. Mobil Nokia sa začal predávať v roku 2022.

Mobilný telefón Nokia G21 ...
Mobilný telefón Nokia G21 ...

Kľúčové prednosti mobilu Nokia G21

  • Inteligentný mobil Nokia je vybavený 6,5" obrazovkou
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 4 GB
  • Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 5050 mAh
  • Istotne vás poteší konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu predstavuje 50 Mpx
  • Na zadnej strane sa nachádzajú celkovo 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je vybavený 6,5" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si obľúbia 90Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Svietivosť displeja môže byť až 400 Nits
  • Základné funkcie riadi operačný systém Android 11 vrátane nadstavby Čistý Android
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 512 GB
  • Do mobilu sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebnú energiu poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 5050 mAh

Na displej mobilu Nokia je príjemný pohľad

Každý okamih strávený s mobilom Nokia bude strávený s potešením, keďže svojím 6,5" IPS displejom a HD 1600 × 720 rozlíšením poskytuje obsah v skvelej kvalite. Obnovovacia frekvencia displeja 90Hz je dostačujúca na hranie hier so 60 FPS. Aby bol displej lepšie čitateľný, je potrebné pridať úroveň jasu. Mobilný telefón Nokia vám poskytne svietivosť displeja až 400 Nits.

Mobilný telefón Nokia G21 ...
Mobilný telefón Nokia G21 ...

Môžete vytvárať fotografie kedykoľvek a kdekoľvek

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Nokia sa vyznačuje 50Mpx zadným fotoaparátom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je výbornou voľbou na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie drobných detailov na malých objektoch, ako sú kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia je zameraná na dosiahnutie vysokého stupňa detailu a preskúmanie drobných štruktúr, ktoré sú bežne nepozorovateľné. S mobilom Nokia natočíte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pomocná prisvetľovacia dióda je nevyhnutná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu so spoľahlivým výkonom

Mobilu Nokia dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5050 mAh, ktorá zvládne chod počas dvoch aj viacerých dní. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na napájanie je k dispozícii nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Nokia G21 ...
Mobilný telefón Nokia G21 ...

Mobil Nokia vám zaistí spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu Nokia zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Čistý Android. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu má kapacitu 4 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. V prípade, že sa dostanete do situácie, kedy pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 512 GB.

Telefón Nokia umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. Umožní vám to uskutočňovať bezkontaktné platby mobilom v obchodoch, čo je pohodlnejšie než používanie karty. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth prepojí telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je pokročilá verzia GPS, ktorá sa spolieha nielen na satelitné signály, ale tiež na asistenčné dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto funkcia zlepšuje rýchlosť a presnosť stanovenia polohy, čo má význam najmä pri slabom alebo prerušovanom signáli z družíc.

Mobilný telefón Nokia G21 ...

Komunikujte a bavte sa bez hraníc

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu a uskutočňovanie videohovorov úplne bezproblémové a rýchle. Počúvať hudbu na slúchadlách vám umožní 3,5 mm Jack.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Užite si každý okamih s mobilom Nokia. Rozpoznávanie odtlačku prsta vám umožní rýchlo odomknúť telefón jednoducho dotykom. Na počúvanie je pridané FM rádio. S ostatnými môžete zdieľať a prijímať od nich obsah, ktorý je bohatší než iba textové správy, a to vďaka MMS. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá dovoľuje pripojiť k zariadeniu iné periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Vďaka senzoru priblíženia dokáže telefón identifikovať, keď je blízko pri tvári počas hovoru. Automaticky potom vypne displej, aby sa zabránilo náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), fólia na displej a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

164,6 × 75,9 × 8,5 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

190 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia G21 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia G21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia G21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia G21. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia G21.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií