AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nokia X10

Zobraziť katalóg
Nokia X10
3,9 6 hodnotení
Mobilný telefón – 6,67" IPS 2400 × 1080, operačná pamäť 4 GB, hybridný slot, procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G, fotoaparát: 48Mpx hlavný + 5Mpx + 2Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 18W, batéria 4470 mAh, model 2021, Android
Kód:  NOK2724ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia X10

Mobil Nokia X10 spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a vyhotovovať snímky fotoaparátom so štyrmi objektívmi, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil disponuje 6,67" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri vás čaká priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 4 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 4470 mAh. Bezpochyby tiež oceníte jeho konektorovú výbavu Jack (3,5 mm) a USB-C. Mobil Nokia bol verejnosti predstavený v roku 2021.

Mobilný telefón Nokia X10 Screen

Hlavné prednosti mobilu Nokia X10

  • Inteligentný mobil Nokia je vybavený 6,67" displejom
  • O plynulý chod systému sa postará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť ponúka kapacitu 4 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 4470 mAh
  • Výhodou je konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 48 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 4 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je osadený 6,67" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Svietivosť displeja predstavuje až 450 Nits
  • Hlavné funkcie sú pod kontrolou operačného systému Android 11 s nadstavbou Čistý Android
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 512,00 GB
  • Do mobilu sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu dodáva vstavaná batéria s kapacitou 4470 mAh

Na displej mobilu Nokia sa pozerá s radosťou

Každý moment s mobilom Nokia prinesie radostné chvíle, pretože svojím 6,67" IPS displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením servíruje obsah v skvelej kvalite. Na dobrú čitateľnosť displeja je potrebné zvýšiť úroveň jasu. Mobilný telefón Nokia ponúka svietivosť displeja až 450 Nits.

Mobilný telefón Nokia X10 Zadná strana

Zachytávajte krásne momenty na cestách

K výbave na fotenie v mobile náleží pokročilý fotoaparát so štyrmi zadnými objektívmi. Telefón Nokia je vybavený 48Mpx zadným fotoaparátom, 5Mpx širokouhlým objektívom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je skvelý na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie drobných detailov na malých predmetoch, ako sú napríklad kvety, hmyz či menšie objekty. Makrofotografia má za úlohu dosiahnuť vysokú úroveň detailu a preskúmavať drobné štruktúry, ktoré sú bežne nepozorovateľné. Širokouhlý fotoaparát má krátku ohniskovú vzdialenosť, a tak slúži na zachytenie širokého uhla záberu. Používa sa na zachytenie architektúry a iných situácií, kde je dôležité dostať do záberu čo najväčšie množstvo scény. S mobilom Nokia zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu vás nenechá v štichu

Mobilu Nokia zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4470 mAh, ktorá zabezpečí fungovanie jeden až dva dni. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na dobíjanie je nachystaný nabíjací konektor USB-C.

Mobil Nokia vám poskytne spoľahlivý výkon

Základné funkcie a operácie mobilu Nokia pracujú na operačnom systéme Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Čistý Android. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Príjemným doplnkom sú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám poskytnú ďalšie dodatkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu urobí radosť svojou veľkosťou 4 GB, ktorá umožní hrať hry a zároveň pracovať s niekoľkými aplikáciami súčasne. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu nebude vyhovovať, možno ju rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 512,00 GB.

Telefón Nokia umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. S NFC (Near Field Communication) môžete realizovať bezkontaktné spojenie medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 centimetrov. Týmto spôsobom môžete jednoducho platiť mobilom v obchodoch bez toho, aby ste museli vyťahovať platobnú kartu. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je rozšírený variant GPS, ktorý kombinuje satelitné signály s pomocnými informáciami z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto technológia zlepšuje rýchlosť a presnosť stanovenia polohy, čo je výhodné najmä pri slabom alebo prerušovanom signáli z družíc.

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. Počúvať hudbu na slúchadlách vám umožní 3,5 mm Jack.

Na mobile oceníte šikovné funkcie

Prežite život naplno s mobilom Nokia. Stačí sa pozrieť na telefón a vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre sa odomkne. Smartfón však na svojom tele obsahuje aj snímač odtlačkov prstov. Je vybavený FM rádiom na počúvanie hudby. MMS vám umožní zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Smartfón podporuje funkciu OTG, ktorá umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Pomocou senzora priblíženia telefón spozná, keď je tvár blízko neho počas hovoru, a automaticky vypne displej na zabránenie náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

obal a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

168,94 × 79,7 × 9,1 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

210 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia X10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia X10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia X10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia X10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia X10.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií