Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NOVA 180150

Zobraziť katalóg
NOVA 180150
4,4 19 hodnotení
Teplovzdušná fritéza – teplovzdušná, objem nádoby: 3.2l, digitálny ovládací dotykový panel, 8 predprogramovaných funkcií, teplovzdušné vyprážanie, pečenie, grilovanie a dusenie, priemer koša: 22cm, nepriľnavý povrch, kapacita pre 0.8kg, časovač, termostat, teplotný rozsah: 80–200 °C, príkon: 1500W, BPA free, farba: biela
Kód:  NOVAF722 Produktové číslo:  180150

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NOVA 180150

Teplovzdušná fritéza NOVA 180150

Teplovzdušná fritéza NOVA 180150 s nepriľnavým povrchom umožňuje vyprážanie, pečenie, grilovanie, varenie a dusenie zdravých jedál pre celú vašu rodinu.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Skvelý pomocník do domácnosti

Fritéza NOVA 180150 disponuje objemnou 3,2-litrovou nádobou, v ktorej prichystáte veľké množstvo chutného a zdravšieho jedla. Pripraviť možno až 5 porcií chrumkavých hranoliek pre celú vašu rodinu. Fritéza sa skvele hodí do každej domácnosti, pretože varenie s ňou je naozaj jednoduché a zdravšie!

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Nie je potrebný žiadny olej

Fritéza NOVA 180150 využíva jedinečnú kombináciu horúceho cirkulujúceho vzduchu a teploty, vďaka čomu v nej môžete pohodlne smažiť, piecť a dokonca aj grilovať všetky vaše obľúbené jedlá. Pokrmy sú pripravované bez oleja. Nemusíte sa teda obávať, že zacítite nepríjemný prepálený tuk, ako to býva pri iných fritézach, ktoré využívajú olej. Pomocou fritézy NOVA 180150 tak dosiahnete skvelé chute.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Jednoduchá a rýchla údržba fritézy NOVA 180150

Servírovanie jedla je jednoduché a bezpečné vďaka praktickému odnímateľnému košu s ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá príjemne padne do ruky. Vyberateľný kôš môžete vložiť do umývačky riadu. Práca s fritézou NOVA 180150 je úplná hračka.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

8 prednastavených programov

V prípade, že nie ste si úplne istí, akú teplotu pre váš pokrm zvoliť, nezúfajte. NOVA 180150 vám so všetkým poradí. Fritéza disponuje 8 prednastavenými programami, ktoré jednoducho zvolíte podľa vášho pokrmu. Ak však viete presnú teplotu aj čas, sami si ju ľahko nastavíte na digitálnom ovládacom paneli v teplotnom rozsahu 80 – 200 °C. Nechýba tiež praktický časovač.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Pripravte si chutné a zdravé pokrmy

K určitým pokrmom sa odporúča pridať lyžicu oleja, ktorý dodá surovinám chrumkavú kôrku. Ak chcete pripraviť vaše jedlo úplne bez oleja, určite môžete. Jedlo tak budete mať zdravé a tiež aj chutné. Pripraviť si môžete všetkými obľúbené hranolčeky, mäsové guľky, žemle, grilované mäso alebo slané a sladké koláče. Fritézu NOVA 180150 môžete využiť aj na ohrievanie riadu.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Bezpečnosť na prvom mieste

Aby ste mali používanie čo najbezpečnejšie, je fritéza NOVA 180150 vybavená protišmykovými nožičkami, ktoré zabránia akémukoľvek nechcenému pohybu. Samozrejmosťou je aj ochrana proti prehriatiu, ktorá zabezpečí, že sa prístroj nebude príliš zahrievať. Fritéza NOVA 180150 sa zaiste stane obľúbeným pomocníkom vo vašej kuchyni.

Fritéza NOVA 180150 teplovzdušná

Kľúčové vlastnosti fritézy NOVA 180150

  • Disponuje objemnou 3,2 litrovou nádobou
  • Umožňuje vyprážanie, pečenie, grilovanie a varenie
  • Fritéza NOVA 180150 využíva jedinečnú kombináciu horúceho cirkulujúceho vzduchu a vysokej teploty
  • Pokrmy možno pripraviť bez oleja
  • Teplotný rozsah: 80 – 200 °C
  • 8 prednastavených programov
  • Digitálny ovládací panel
  • Praktický odnímateľný kôš s rukoväťou
  • Fritézu možno využiť na ohrievanie riadu
  • NOVA 180150 je vybavená protišmykovými nožičkami
  • Ochrana proti prehriatiu

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Typ fritovania

Typ fritovania
Horúci vzduch Hotovo!

Objem

Objem
3,2 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Regulácia teploty Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Počet fritovacích košov
1 Hotovo!
Minimálna teplota
80 °C Hotovo!
Maximálna teplota
200 °C Hotovo!
Počet programov
8 Hotovo!
Ovládanie
Digitálne Hotovo!
Vlastnosti
Nepriľnavý povrch, Displej Hotovo!
Výbava
Vyberateľná nádoba Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Měl bych dvě otázky 1. Jde v této fritéze rozmrazovat potraviny 2.K jakému účelu je tam tam ta nerezová mřížka, šlo by s tou mřížkou dělat dva pokrmy najednou, přík. hranolky a smažená nebo pečená kuřecí křídla. Děkuji Josef

V popise je napísané, že kôš môže ísť do umývačky, v návode k fritéze je, že panvica ani kôš sa nemajú umývať v umývačke.

Dobrý den, chci se zeptat on se dá vypnout zvuk na friteze??? Od včera mi nejde zvuk tak zda je to závada anebo se něco zmáčklo, děkuji za odpověď

Zajímalo by mě, kde mohu koupit náhradní nádobu. Nádoba se mi oloupala z teflonu a to i v případě, že jsem přísně používal vhodné nádobí ze dřeva, myl jen jemnou houbičkou a ani nedával do myčky! Kde mohu nádobu objednat?

Dobrý den, mohli byste mi sdělit hlučnost tohoto výrobku?

Dobrý den, zakoupila jsem si tuto fritézu a ráda bych k ní získala nějakou kuchařku jak v ní péct, protože když tam dám plátek masa, tak to mám úplně vysušené a tvrdé. Zkoušela jsem kuřecí prsa i vepřovou panenku, je to moc tvrdé a nedá se to kousat. Ráda bych si kuchařku, jak postupovat klidně zakoupila. Nemáte někdo radu, kde kuchařku sehnat nebo jak v ní péct? Zeleninu jsem ještě nezkoušela, mám obavy aby nebyla spálená jako cibule, kterou jsem přidala k bramborám. A jestli tam jdou dělat i kynuté buchty. Jde tam upéct třeba i chleba? Děkuji moc za jakýkoliv postřeh či radu.

Dobrý den, mám zakoupenou tuto fritézu a zajímalo by mě, jestli máte nějakou zkušenost se smažením řízků. Pokaždé když se je snažím ve fritéze udělat, tak strouhanka zůstane bílá (vypadá to hodně nevzhledně, jak kdybych to vytáhla z popelnice) ale maso se udělá normálně do měkka. Máte s tím někdo zkušenost, jestli se to dá někde navolit přímo na smažení řízků? Děkuji za jakékoliv rady. :)

Jak se vyndá děrovaný hrnec fritézy Nova

Môže sa použivať aj úplne bez oleja? forum nova 180150 vďaka

Dobrý den, jaké jsou rozměry tohoto přístroje,potřebuji si být jist,že se mi vejde na kuch.linku.Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k NOVA 180150
Príslušenstvo pre NOVA 180150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVA 180150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVA 180150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVA 180150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOVA 180150.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií