AD homeoffice AlzaBoxy Q1

NuForce BE2 Black

Zobraziť katalóg
NuForce BE2 Black
4,3 165 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 6mm
Kód:  WZ205g2 Produktové číslo:  H1MBL1132290 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NuForce BE2 Black

Nuforce BE2 Black – to sú štuple s mimoriadnou výdržou

Štýlové štuple značky Optoma sú ľahké, kompatibilné s ľubovoľným mobilom, čo má bluetooth rozhranie, a vďaka certifikácii IPX5 sú tiež odolné proti vlhkosti a prachu. Sila slúchadiel Nuforce BE2 Black však spočíva v ich výdrži – na jedno nabitie vydržia hrať až 10 hodín.

Kompatibilita s operačným systémom Android iba do verzie 7.1, Android Oreo nie je podporovaný.


Slúchadlá s mikrofónom NuForce BE2 Black


Svetlá výnimka medzi slúchadlami

Máloktoré bluetooth slúchadlá vydržia bez nabíjania dlhšie než pár hodín. Nuforce BE2 Black sú však s ich desaťhodinovú výdržou svetlou výnimkou. Jediné nabitie stačí na to, aby ste takmer celý deň mohli počúvať hudbu alebo vybavovať telefonáty.


Užite si bezdrôtové počúvanie

So slúchadlami Nuforce BE2 Black je kabeláž minulosťou. Prepojenie so zdrojovým zariadením funguje výhradne cez rozhranie bluetooth, a to na vzdialenosť až 10 metrov. Ak teda počúvate hudbu cez telefón, nemusíte ho mať ani priamo vo vrecku.


Ako využijete slúchadlá Nuforce BE2 Black je len na vás

Povrch slúchadiel Nuforce BE2 Black kombinuje dva materiály – kov a polykarbonát. Vďaka tomu sú nielen odolné, ale aj ľahké, a teda ideálne na prakticky ľubovoľnú činnosť.


V ušiach držia perfektne

Koncovky slúchadiel Nuforce BE2 Black sú zakrivené tak, aby vám z uší nevypadávali a zároveň sa vám príjemne nosili. V balení navyše nájdete sadu gumových štupľov, z ktorých si môžete vybrať presne podľa veľkosti svojho ucha.


Dômyselne navrhnuté koncovky

Nuforce BE2 Black v uchu skvele držia nielen kvôli silikónovým koncovkám, ale predovšetkým vďaka ich dvojplášťovému vyhotoveniu.


Slúchadlá Nuforce BE2 Black ustoja dážď aj pot

Ak patríte medzi športovcov, medzi dôležité vlastnosti slúchadiel iste radíte aj to, ako sú vodoodolné. Nuforce BE2 Black výrobca opatril krytím IPX5, vďaka ktorému ustoja dážď aj pot. Pokojne s nimi môžete (za akéhokoľvek počasia) absolvovať svoju zvyčajnú bežeckú trasu bez strachu, že by sa akokoľvek poškodili.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!
Citlivosť
-42 dB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Sluchátka jsem si zakoupil k Nokia 6 která podle info. Na Alze má bluetooth verzi 4.1 a telefon je prostě nevidí. Je s těmito sluchátky velké množství reklamací tohoto typu?

Dobrý den prosim chci se zeptat zda i prodavte nahradni silikonove špunty k těmto sluchátkam, podařilo se mi ztratit jedem špunt

Chci se zeptat jak je to s zárukou a jestly jsou kompatibilní s mobilem huavei p10 lite

Jsou tyto sluchatka vhodne pro iphone a apple watch ?

Chci se zeptat, proč mi nehrají media. když mám sluchátka spárována se zařízením. V nastavení bluetooth telefonu nejde ani zašktnou tato volba. Zobrazí se pouze připojeno, žádná media. Na ostatnich zařízeních sluchátka fungují.

dobry den, zakoupil jsem tyto sluchatka jako darek.ale sluchatka jsou neviditelna pro okolni zarizeni.na zadnem smartu nejsou videt, takze je nelze parovat.nabita samozrejme jsou a zapnuta taky.v navodu nic o parovani psane neni.pokud sluchatka odeslu zpet na reklamaci,je nejaka sance,ze mi prijdou nova funkcni sluchatka do vanoc?nebo musim cekat az mesic na vyrizeni?dekuji za odpoved.

zdravim chcem sa opytat kde sa daju zohnat nahradne gumene stuple na sluchadla? Jedno som stratila a ziadne tam nepasuje co mam

Galaxy s10+ na Androidu 10... sluchátka se detekují a připojí, ale zvuk je při přehrávání je trhaný a praská. Někdo podobný problém s Androidem 10? Chyba není ve sluchátkách... na Galaxy s7 s Androidem 7 hrají nadále bez problémů.

dobry den rad by som sa spytal ci mi pojdu pouzit aj s androidom 8.1 oreo......dakujem

Zdravim. Je mikrofon aspon trochu pouzitelny? Chcem pouzivat ako HF v aute. Dalej, dokazu fungovat s dvoma telefonmi zaroven? (Aj BT sluchatka z Ciny za 3€ to zvladaju ale tam je kvalita na bode mrazu.) Dik

123...
Diskusia a poradňa k NuForce BE2 Black
Príslušenstvo pre NuForce BE2 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer NuForce BE2 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer NuForce BE2 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce BE2 Fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií