Numark IDJ Pro

Zobraziť katalóg
Numark IDJ Pro
MIDI kontrolér 2-kanálový DJ kontrolér pre iPad, jednoduchá integrácia, hliníkové vyhotovenie, pracuje s aplikáciou Djay pre iPad, veľké dotykové jogy, 3 druhy FX: filter knob, effect knob a XY pad, bezdrôtové prehrávanie do Bluetooth® alebo AirPlay®, RCA a XLR stereo výstup, externé napájanie - 199,50 €/ks
Kód:  NUM011 Produktové číslo:  IDJ Pro Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Numark IDJ Pro

Numark iDJ rozšíri dotykové ovládanie vášho iPadu a vytvorí dokonale integrované riešenie s aplikáciou pre iPad od Algoriddimu. Ponúka tak úplne nový spôsob ovládania a zábavy pre SJ. iDJ Pro je uložený v elegantnom tele z lešteného hliníka a vybavený všetkými očakávanými profesionálnymi ovládačmi, plus niektorými konštrukčnými prvkami a možnosťami, ktoré vás prekvapia a otvoria nový kreatívny svet.

Kombináciou špičkového DJ ovládača Numark, vášho iPadu a DJskej aplikácie Algoridim, získate prístup k dotykovej obrazovke iPadu aj pozdĺž rozloženým fyzickým ovládačom. Stačí iPad jednoducho zasunúť do 30-pinového dokovacieho konektora uprostred ovládača. K dispozícii sú veľké lisované hliníkové otočné ovládače, ovládače hlasitosti, stránkovací koliesko na navigáciu vo zvukovej knižnici, funkcia hot Cues, slučky, pitch a ďalšie efekty.

iDJ Pro môžete k iPadu pripojiť bezdrôtovo pomocou cloudu, sťahovať skladby a čerpať z nich inšpiráciu behom sekundy. iDJ Pro je plne integrovaný do obľúbeného DJ softvéru od Algoriddim, ktorý pracuje s ďalšími aplikáciami Core-MIDI. Je tiež kompatibilný s funkciou AirPlay, čo vám umožní reprodukovať svoje výtvory skrze bezdrôtovo pripojené reproduktory. iDJ Pro je pripravený na párty s profesionálnym mikrofónom a vstupmi z externého zariadenia. Ponúka tiež symetrické XLR výstupy.

Kľúčové prvky:

  • Priamo spolupracuje s aplikáciou Algoriddim djay for iPad, Víťazom 2011 Apple Design Award.
  • Kompletný dvojplatňový DJ systém s jednoduchou integráciou iPadu.
  • Ľahké začlenenie dotykového iPadu do vášho DJ ovládača.
  • Leštené hliníkové osvetlené ovládače.
  • Kapacitné na dotyk citlivé plochy, Hot Cue, Loop a ďalšie efektové ovládače.
  • Kompatibilné s funkciou AirPlay  na vyslanie mixu do bezdrôtových reproduktorov.


Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
iPad 3. generácie
iPad 2
iPad

Výstupy:
XLR symetrický
RCA asymetrický
6,3 mm slúchadlá
3,5 mm slúchadlá

Vstupy:
RCA asymetrický AUX
6,3 mm mikrofónny vstup

Napájanie:
12V DC 2A, Center Pin-Positive

Komunikačný protokol:
Core MIDI

Vyhotovenie:
Hliníkové šasi
Rozmery: 561 x 333 x 76 mm
Hmotnosť: 2,5 kg

Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark IDJ Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark IDJ Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark IDJ Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark IDJ Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark IDJ Pro.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií